Nyhedsbrev februar 2021

Kære medlemmer og venner af Baila el Tango

På overfladen ser det måske ud til at være meget stille med foreningens aktiviteter, men tag ikke fejl af dette, der er sket en del. Lige som vi rydder op i vores huse og renoverer og fornyer i disse corona-tider er der også sket fornyelser på mange punkter i vores forening.

Som i måske allerede har læst i sidste nyhedsbrev, har vi i bestyrelsen arbejdet på en ny hjemmeside med ny og bedre funktionalitet. Vi kan nu med stor glade meddele, at vores nye hjemmeside hermed er lanceret.

Når du nu søger på www.bailaeltango.dk kommer du til vores nye hjemmeside. Tag rundkig på hjemmesiden og udforsk de nye funktionaliteter. Husk at oprette en profil og forny dit medlemskab for 2021. Du bliver automatisk guidet gennem oprettelse af profilen og betalingen af kontingent. Vi håber at hjemmesiden henvender sig både til nye dansere, der er ved at udforske tangoverdenen og til vores gamle medlemmer, som vil få overblik over aktiviteter såsom fx milongaer og spændende workshops. Vi glæder os til at kunne fylde op med aktiviteter af alle slags, lige så snart vi igen kan ånde coronafrit. ?? NB: For dem som helst vil følger op på begivenheder fra deres mobiler findes der Klubmodul app som kan det samme.

Er du mere til Facebook, tag et kig forbi foreningens nye Facebook-side Baila el Tango. Søg efter @tangoodense på Facebook eller i Messenger. Som i måske allerede har registreret, har den hidtil eksisterende Facebook gruppe ”Baila el Tango” skiftet navn til ”Fyn danser tango”. Denne Facebook gruppe har til hensigt at gøre det muligt for alle tangoaktører på Fyn at dele deres begivenheder. Gruppen fungerer derfor ikke længere som kommunikationskanal for tangoforeningen Baila el Tango, men som interessegruppe omkring argentinsk tango på Fyn, hvor administration af gruppen varetages af repræsentanter fra foreninger på Fyn.

Hvis du synes at det er på tide at hilse på dine tangovenner i det mindste via skærmen, tøv ikke og tilslut dig foreningens infomøde allerede tirsdag den 2. marts kl. 19.30 til 21.00 via Zoom. Charlotte og Marketa præsenterer kort funktionerne på den nye hjemmeside, Hanne giver lidt forklaring omkring Facebook og der vil være plads til spørgsmål, forslag og uformel samtale. Slutvis vil Moustapha spille musik som kan få alle ud af sofaen, lige meget om det er enkeltvis eller i par. Linket til Zoom-møde bliver delt kort inden mødet så hold øje med vores hjemme- eller Facebook-side.

Vi glæder os til at se jer!

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle