Tango i Fåborg

Et nyt tangomiljø er under opsejling

magasingaarden

Under forberedelserne til en Morbror Tage Road Tour, hvor Morbror Tages Tangosalon tager ud og sætter fokus på mindre tangomiljøer, dukkede muligheden for undervisning i Faaborg op. Det er Trine og Morten, der står bag undervisningen.

 

”Som altid sker det, når vi møder andre mennesker og kommer til at dele vores passion for den argentinske tango” siger Morten og fortsætter, "John Traczyk fra Svendborg synger i kor sammen med Linda Stærke, der har Magasingaarden i Faaborg.  Og Linda ville gerne noget dans på stedet."

 

Så nu er der planlagt et begynderhold med efterfølgende practica. Et hold der på rekordtid er fuldtegnet med 15 par. Og datoer til næste hold er allerede planlagt.

 

Så skulle du have lyst til at opleve den hyggelige Magasingaard og evt spise lidt mad inden dansen, så hold øje med kalenderen her på bailaeltango.dk. For tilmelding til begynderhold 2 der starter 3/3, kontakt Trine Bjørnild på 2464 4257.

 

Som bonus, så afholder Morbror Tage en af sine tangosaloner d. 28/2 i Magasingaarden. Og i øvrigt også på Husmandsstedet i Sdr. Nærå ved Årslev d. 16/4.

 

Så kom og dans og få nye venner i Faaborg. Alle er velkomne til practicaerne og til Morbror Tages Road Tour.

Share