Små historier fra Sydfyn

Små historier er historier om tango hvor forskellige fortæller om deres oplevelser med tangoen. Det kan også være tangoen der selv fortæller os historier. Historierne kan være fra udlandet, dække hele Fyn eller blot noget vi er optaget af lokalt. Det er særligt her tangoen viser sin sociale side. 

Hvad er tango?

SmåHistorier/Sydfyn Hvad siger du til dem der spørger hvad argentinsk tango er? Den korte er at inviterer dem til en milonga, men hvad hvis du skal forklare det? Her giver Morten et bud

Læs mere...

Tangomiljø i Faaborg

BailaIntro 

Sydfyn/ Små historier Den argentinske tango har fået fat i Faaborg. I foråret dansede en ny flok sig ind i tangoens forunderlige verden, og efteråret kommer til at byde på flere aktiviteter. 

Læs mere...

Tangomanifest

lighthouse.png

Sydfyn/Små historier "Da jeg sad og skulle give tangoen mening for folk uden for tangomiljøet, sad jeg og legede med ordet ”manifest”. Et ord fra fortiden, fra dengang, der var arbejderkamp. Og interessant nok, så tænker jeg, at det handler om det samme, som vi i dagens projektverden kalder for ”formål”. Om mening og om fællesskab..."

Læs mere...

Nærvær on the road

MTTRoadTourIntro

Sydfyn/små historier Trine Bjørnild har hygget sig med nogle bogstaver ovenpå gårdsdagens tangobal, hvor Morbror Tage tog på Roadtour til Magasingaarden i Faaborg. Se de fantastiske fotos med intense udtryk, storgrinende dansere og Morten Wadstrøm på luftguitar i kortinaerne.

Læs mere...

Tango i Fåborg

magasingaarden

Sydfyn/Små historier Hvad siger du til at danse tango i Faaborg? I løbet af vinteren/ foråret 2014 afvikler Trine og Morten undervisning på Magasingaarden. Og søreme om ikke også Morbror Tage kikker også forbi. 

 

Læs mere...

En tango med tangoen...

thumb FacebookCover4

2012 har været og er stadig et fantastisk år, og jeg føler mig inspireret til at skrive lidt om, hvad jeg ser. Det er vist helt traditionelt, så jeg vil selvfølgelig gøre det lidt anderledes. Jeg vil benytte lejligheden til også at kikke lidt fremad.

Læs mere...