Milongas på Sydfyn

En Milonga er et sted hvor folk kommer og danser tango. På Fyn kan det være Baila el Tango der afholder en milonga eller personer der i samarbejde med Baila el tango står for tango arrangementet. Baila el tango's intention er, at der skal være milongas med jævne mellemrum, så hold øje med denne side og vores kalender.

 

På en milonga kommer folk både alene eller sammen og danser med alle. I Buenos Aires kalder man ofte folk der kommer på milongas for "milongueros".

 

Tjek evt Facebook siden "Tango Sydfyn" (link), "Morbror Tages Tangosalon" (link)  eller MorbrorTagesTangosalon.dk (link) - det er også der du kan komme i kontakt med det Sydfynske tangomiljø.

Frøken Annas Tangopavillon

Bailaeltangocover2

Sydfyn/Milonga There's a new lady in town! Frøken Anna er komme til Svendborg og åbner nu en milonga der skal køre en gang om måneden.

Læs mere om Tangopavilionen her...

Læs mere...

Morbror Tages Tangosalon

thumb Morbrortage

Sydfyn/Milonga Så er der ved at være gang i Morbror Tage. Han har travlt med at arrangerer en tangosalon i Spejlsalen i Svendborg, og siger "du er velkommen til bare at komme og danse, men vi vil så gerne lærere dig lidt bedre at kende..." .

Læs mere om Salonen her...

Læs mere...