Milongas i Odense

En Milonga er et sted hvor folk kommer og danser tango. På Fyn kan det være Baila el Tango der afholder en milonga eller personer der i samarbejde med Baila el tango står for tango arrangementet. Baila el tango's intention er, at der skal være milongas med jævne mellemrum, så hold øje med denne side og vores kalender.

På en milonga kommer folk både alene eller sammen og danser med alle. I Buenos Aires kalder man ofte folk der kommer på milongas for "milongueros".

 

Nytårsfest 2018 i Rosenbækhuset

Bryndis  Hany 2 

Odense/Milonga Baila el Tango inviterer traditionen tro til fest i anledningen af det nye år. DJ er endnu ikke på plads, men Bryndis Halldorsdottir (Isl) og Hany Hadaya (Øst) fra København vil vise sit fantastiske show. Glæd jer til en festlig aften/nat!

Lørdag den 13/1 kl. 18:00 - 01 Sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Læs mere...

Tango'ens Dag 2017/Fyns første tangotrin!

Facebook Forside BailaElTango

Odense/milonga Baila el Tango fejrer igen i år Tango'ens Dag, men i år fejrer vi også 20 året for de første tango-trin på Fyn. Det første kursus blev nemlig afholdt her i denne søde juletid i december 1997. DJ Bärbel Rücker/TanzBar kommer!

Lørdag den 9/12 kl. 18 - 01 i Salon Westersø med spisning og dans mv. Sæt kryds i kalenderen.

 

Læs mere...

Milonga Kongens Have

Kongens Have efterår 2017

Odense/Milonga I samarbejde med Kongens Have - Café og Restaurent  på Odense Teater afholder vi igen den succesfulde milonga for danseglade tangodansere. Vi danser i den smukke foyer på teaterets 1. sal, som har et absolut dansabelt gulv. Vi glæder os til at se jer igen nu med udviddet åbning i caféen.

3. søndag i måneden, næst gang er det den 17/12  kl. 14:30 - 17:30 Sæt kryds i kalenderen! 

Læs mere...

Tangosalon ved Nina & Ib

Tangosalon ved Nina og Ib

Odense/Milonga En ny pop op milonga er nu kommet frem fra sit skjul. Milongaen vil lejligvis dukke op når der trænges til en dejlig dans. Ib lægger lokaler til i samarbejde med Nina.

Lørdag den ? kl. 19 - 23 i Studio Westersø, Skibhusvej 52C, 5000 Odense C 

Læs mere...