Undervisning i Odense

Undervisning i argentinsk tango foregår enten løbende på et hold typisk ugentligt eller som en workshop af 1½ times varighed typisk i en weekend, hvor der kan være flere workshop på en dag. Undervisningen bliver oftes givet af erfarne dansere fra det lokale miljø, der brænder for at udrede tangoen, mens workshops kan være med profesionelle instruktører fra feks Argentina og har et tema. Det kan være giro's eller tango vals. Alt afhængigt af dem der arrangerer workshoppen og de instruktører der kommer.  

Både workshops og undervisning bliver annonceret her på hjemmesiden.

 

Undervisningen tager hensyn til det niveau du er på: om du aldrig har danse før, er let øvede eller øvede.

Lørdags undervisning med Bente og Henning

Fortsat - letøvede

Baila el Tango tilbyder nu tema undervisning om lørdagen: Sacadas i kombination med giros og Amagues. Vi henvender os til et niveau mellem fortsætter og let-øvede. 

Lørdag den 24/11 kl. 14:30 - 16:30 på Vestre Skole. Tilmeld dig nu!

Læs mere...

Lær Argentinsk Tango - Fortsættere med Lis & Ernst

Hjemmeside LaerTango Beg Begfortsat Efteraar HB 20161897616

Baila el Tango Er du begynder på fortsætter-niveau, hvor du er blevet fortrolig med basisfiguren og har lært enkelte andre figurer, så afholder vi et undervisningsforøb over 6 aftener, hvor du og din kæreste/partner kan komme videre med dels at lære mere tango og dels at lære tangomiljøet lidt bedre at kende.

Tirsdage den 23/10, 30/10, 6/11, 13/11, 20/11 og 27/11 kl. 18:30 - 20 undervisning på Vester Skole og efterfølgende practica i Rosenbækhuset

Læs mere...

Lær Argentinsk Tango - Nybegyndere med Bente og Henning

Hjemmeside LaerTango Efteraar2017 - Kopi

Baila el Tango Dette tilbud er for dig, som aldrig har danset tango - eller lige er begyndt. Vi afholder et undervisningsforøb over 5 aftener, hvor du og din kæreste/partner dels kan lære dine første trin  og dels lære tangomiljøet at kende.

Tirsdage den 23/10, 30/10, 6/11, 13/11 og 20/11 kl. 18:30 - 20 undervisning og efterfølgende practica

Læs mere...

Undervisning af Gitte og Ib

Tango-508977

TangoGlad På fortsætterholdet tager vi udgangspunkt i de trin vi allerede har lært. Vi skal forfine og udvikle vores trin og lære at være kreative i den måde vi sammensætter trinene på. Vi opløser de faste mønstre og slipper kreativiteten løs.

teknik kursus forkucerer vi ikke på sammensatte figurer, som man ser de andre steder. Vi viser i højere grad hvordan du kan være kreativ med dine basistrin og hvordan du sammen med din partner, kan lade dig inspirerer og være nytænkende, så I ikke lader jer begrænse af fastlagt figurer i tangoen.

Mandage fra 22/10 kl. 18:30 - 19:45 fortsætterhold for let-øvede LINK og kl. 20 - 21:30 Teknik kurser LINK.

Undervisning med Nina og Willy

Hartel Academy 1 2

Fotograf Flemming Hansen

Hartel Academy tilbyder dig en god oplevelse, så du får vagt en interesse, som kan vare mange år frem og sammen med nye venner indenfor tangoens vidunderlige univers. Der starter løbende nye hold op.

Onsdage  kl. 17:15 for begyndere/fortsætter og kl. 18:45 for øvede i Musik 69.

 

Læs mere...