Undervisning i Odense

Undervisning i argentinsk tango foregår enten løbende på et hold typisk ugentligt eller som en workshop af 1½ times varighed typisk i en weekend, hvor der kan være flere workshop på en dag. Undervisningen bliver oftes givet af erfarne dansere fra det lokale miljø, der brænder for at udrede tangoen, mens workshops kan være med profesionelle instruktører fra feks Argentina og har et tema. Det kan være giro's eller tango vals. Alt afhængigt af dem der arrangerer workshoppen og de instruktører der kommer.  

Både workshops og undervisning bliver annonceret her på hjemmesiden.

 

Undervisningen tager hensyn til det niveau du er på: om du aldrig har danse før, er let øvede eller øvede.

Lær Argentinsk Tango - Let-øvede med Lis & Ernst

Lis og Ernst

Baila el Tango Undervisning på let-øvede niveau er for dig, som minimum har gennemført et hold på fortsætter-niveau (1-2) og jævnligt har danset i 1 år og dermed opnået en rutine i de mest basale trin og teknikker. 

Tirsdage med start fra den 1. maj kl. 18:30 - 20 med 5 gange undervisning på Vester Skole og efterfølgende practica i Rosenbækhuset

Læs mere...

Undervisning med Marianne og Fabrice

Marianne  Fabtice - Kopi

Fabrice Knecht© tilbyder nu igen undervisning 6 gange for letøvede dansere. Du har danset argentinsk tango et sted mellem 0,5 – 2 år. Vi fokuserer på den tætte stil, på konceptuelle ting i dansen. Samtidig lærer vi nogle figurer og finpudser det du allerede kan.

Tirsdage fra den 1. maj på HIPS Studio. Læs mere HER

Tema undervisning i musikalitet med Per Lange

Musikalitet 2

Baila el Tango tilbyder 4 enkle og overskuelige leksioner for alle niveauer i musikalitet ved Per Lange. Han er kendt harmonikaspiller og danser i tangomiljøet i Kolding, Odense og Svendborg.

Tirsdage den 24/4 kl. 19 - 19:45 i Rosenbæk Huset

 

Læs mere...

Lær Argentinsk Tango - Nybegyndere med Bente og Henning

Hjemmeside LaerTango Efteraar2017 - Kopi

Baila el Tango Dette tilbud er for dig, som aldrig har danset tango - eller lige er begyndt. Vi afholder et undervisningsforøb over 5 aftener, hvor du og din kæreste/partner dels kan lære dine første trin  og dels lære tangomiljøet at kende.

Tirsdage den 1/5, 8/5, 15/5, 22/5 og 29/5 kl. 18:30 - 20 undervisning og efterfølgende practica

Læs mere...

Undervisning på Hartel Academy

dias1 2

Hartel Academy tilbyder dig en god oplevelse, så du får vagt en interesse, som kan vare mange år frem og sammen med nye venner indenfor tangoens vidunderlige univers. Der starter løbende nye hold op.

Onsdage med start den 25/4 kl. 17:15 - 20 for let-øvede og begyndere i Odense. Nærmere oplysninger findes HER.

 

 

Undervisning hos TangoGlad i Odense

TangoGlad 2 2

TangoGlad præsenterer undervisning 5 gange for nybegyndere  og fortsættere med Gitte Schwartz og Ib Westersø. Har du lyst og mod til at lære tangoens basistrin, således at du kan sammensætte en enkel og lettilgængelig tangodans til glæde for både dig selv og din dansepartner?

Mandage fra den 23/4 kl. 18:30 (nybeg) og kl. 20 (nybeg) og Onsdage fra den 25/4 kl. 18:30 (nybeg) og 20 (forts). Se flere oplysninger HER.