Undervisning i Odense

Undervisning i argentinsk tango foregår enten løbende på et hold typisk ugentligt eller som en workshop af 1½ times varighed typisk i en weekend, hvor der kan være flere workshop på en dag. Undervisningen bliver oftes givet af erfarne dansere fra det lokale miljø, der brænder for at udrede tangoen, mens workshops kan være med profesionelle instruktører fra feks Argentina og har et tema. Det kan være giro's eller tango vals. Alt afhængigt af dem der arrangerer workshoppen og de instruktører der kommer.  

Både workshops og undervisning bliver annonceret her på hjemmesiden.

 

Undervisningen tager hensyn til det niveau du er på: om du aldrig har danse før, er let øvede eller øvede.

Undervisning med Allan Kim i Odense

Allan Kim Espersen

Baila el tango Allan Kim, som vi alle kender, tilbyder nu et undervisningforløb over 5 gange for tangodansere på let-øvede niveau og for dem der er interesseret i de specifikke temaer: Sacadas, Colgadas, Start/stop, Vendinger og Vals.

Tirsdage fra den 3/9, 10/9, 17/9, 24/9 og 1/10 kl. 18:30 - 20 med efterfølgende practica i Rosenbæk Huset

Læs mere...

Lær Argentinsk Tango - Fortsættere 2 - 3

Lær Tango Hjemmeside

Baila el Tango Har du gennemført et hold på fortsætter-niveau, kan du her på Fortsætter 2 - 3 holdet komme videre med at gøre dig mere fortrolig med de figurerne du har lært indtil nu. Vi går dybere ned i teknikken bag og laver øvelser som underbygger din dans. Vi introducerer enkelte nye figurer, som kitter dansen sammen.

Onsdage den 4/9, 11/9, 18/9, 25/9, 2/10 og 9/10 kl. 18:00 - 19:30 

Læs mere...

Lær Argentinsk Tango - Nybegyndere

Lær Tango Hjemmeside

Baila el Tango Dette tilbud er for dig, som aldrig har danset tango - eller lige er begyndt. Vi afholder et undervisningsforøb over 5 aftener, hvor du og din kæreste/partner dels kan lære dine første trin  og dels lære tangomiljøet at kende.

Tirsdage den 3/9, 10/9, 17/9, 24/9 og 1/10 kl. 18:30 - 20 undervisning og efterfølgende practica i Rosenbækhuset.

Læs mere...