Undervisning i Odense

Undervisning i argentinsk tango foregår enten løbende på et hold typisk ugentligt eller som en workshop af 1½ times varighed typisk i en weekend, hvor der kan være flere workshop på en dag. Undervisningen bliver oftes givet af erfarne dansere fra det lokale miljø, der brænder for at udrede tangoen, mens workshops kan være med profesionelle instruktører fra feks Argentina og har et tema. Det kan være giro's eller tango vals. Alt afhængigt af dem der arrangerer workshoppen og de instruktører der kommer.  

Både workshops og undervisning bliver annonceret her på hjemmesiden.

 

Undervisningen tager hensyn til det niveau du er på: om du aldrig har danse før, er let øvede eller øvede.

Workshop med Ludovica & Damian

Antonietti  Damian September 2018

Fabrice Knecht tilbyder nu undervisning med Ludovica & Damian (Arg). Damian er tilbage i Odense! Sammen med sin nye partner tilbyder han både holdundervisning og privattimer

Weekenden 7 - 9/9 på HIPS Dance Studio.

 

Læs mere...

Undervisning på Hartel Academy

dias1 2

Hartel Academy tilbyder dig en god oplevelse, så du får vagt en interesse, som kan vare mange år frem og sammen med nye venner indenfor tangoens vidunderlige univers. Der starter løbende nye hold op.

Onsdage med start den 25/4 kl. 17:15 - 20 for let-øvede og begyndere i Odense. Nærmere oplysninger findes HER.

 

 

Undervisning hos TangoGlad i Odense

TangoGlad 3 2

TangoGlad tilbyder igen begynder- og fortsætterhold i den kærlige og hjertevarme tango. Vi tilbyder mindre hold, hvor det enkelte par i høj grad bliver guidet og tilgodeset. Vores erfaring er, at man på mindre hold meget hurtigere bliver fortrolig med dansen og teknikken, som ligger bag.

Mandage fra den 27/8 kl. 18:30 - 19:45 for fortsættere og kl. 20 - 21:15 for begyndere. Se flere oplysninger HER.

 

Læs mere...

Lær Argentinsk Tango - Nybegyndere med Lis og Ernst

Hjemmeside LaerTango Beg Begfortsat Efteraar HB 20161897616

Baila el Tango Dette tilbud er for dig, som aldrig har danset tango - eller lige er begyndt. Vi afholder et undervisningsforløb over 5 aftener, hvor du og din kæreste/partner, dels kan lære den spændende argentinske tango, og dels kan lære tangomiljøet lidt at kende.

Tirsdage den 4/9, 11/9, 18/9, 25/9 og 9/10 kl. 18:30 - 20:00 undervisning og efterfølgende practica i Rosenbæk Huset

Læs mere...

Lær Argentinsk Tango - Fortsættere 2 med Bente og Henning

Hjemmeside LaerTango Efteraar2017 - Kopi

Baila el Tango Har du gennemført et hold på fortsætter-niveau, kan du her på Fortsætter 2 holdet komme videre med at gøre dig mere fortrolig med de figurerne du har lært indtil nu. Vi går dybere ned i teknikken bag og laver øvelser som underbygger din dans. Vi introducerer enkelte nye figurer, som kitter dansen sammen.

Tirsdage den 4/9, 11/9, 18/9, 25/9, 2/10 og 9/10 kl. 18:30 - 20:00 undervisning på Vestre Skole og efterfølgende practica i Rosenbækhuset. 

Læs mere...