Undervisning i Odense

Undervisning i argentinsk tango foregår enten løbende på et hold typisk ugentligt eller som en workshop af 1½ times varighed typisk i en weekend, hvor der kan være flere workshop på en dag. Undervisningen bliver oftes givet af erfarne dansere fra det lokale miljø, der brænder for at udrede tangoen, mens workshops kan være med profesionelle instruktører fra feks Argentina og har et tema. Det kan være giro's eller tango vals. Alt afhængigt af dem der arrangerer workshoppen og de instruktører der kommer.  

Både workshops og undervisning bliver annonceret her på hjemmesiden.

 

Undervisningen tager hensyn til det niveau du er på: om du aldrig har danse før, er let øvede eller øvede.

Lær Argentinsk Tango - Nybegyndere

Lær Tango Hjemmeside

Baila el Tango Dette tilbud er for dig, som aldrig har danset tango - eller lige er begyndt. Vi afholder et undervisningsforøb over 5 aftener, hvor du og din kæreste/partner dels kan lære dine første trin  og dels lære tangomiljøet at kende.

Onsdage den 30/4, 7/5, 14/5, 21/5 og 28/5 kl. 18:30 - 20:00 undervisning og efterfølgende practica

Læs mere...

Lær Argentinsk Tango - Fortsættere 1

Lær Tango Hjemmeside

Baila el Tango Er du begynder på fortsætter-niveau, hvor du er blevet fortrolig med basisfiguren og har lært enkelte andre figurer, så afholder vi et undervisningsforøb over 6 aftener, hvor du og din kæreste/partner kan komme videre med dels at lære mere tango og dels at lære tangomiljøet lidt bedre at kende.

Onsdage den 27/3, 3/4, 10/4, 24/4, 1/5 og 8/2 kl. 18:00 - 19:30 undervisning og efterfølgende guidet practica.

Læs mere...

Lær Argentinsk Tango - Fortsættere 2

Lær Tango Hjemmeside

Baila el Tango Har du gennemført et hold på fortsætter-niveau, kan du her på Fortsætter 2 holdet komme videre med at gøre dig mere fortrolig med de figurerne du har lært indtil nu. Vi går dybere ned i teknikken bag og laver øvelser som underbygger din dans. Vi introducerer enkelte nye figurer, som kitter dansen sammen.

Tirsdage den 19/2, 26/2, 5/3, 12/3, 19/3 og 26/3 kl. 18:30 - 20:00 

Læs mere...

Undervisning for øvede med Eva og Germàn

Eva og German 3

Baila el Tango kan med største fornøjelse præsentere dette professionelle og dygtige par, som skal undervise over 6 gange i Rosenbæk Huset. Gå ikke glip af denne oplevelse! Tilmeld dig!

Tirsdage den 5/3, 12/3, 19/3, 26/3, 2/4 og 9/4 kl. 18 - 20. Sæt kryds i kalenderen. Se mere HER

Læs mere...

Tango Entre Hombres med Fabrice

HIPS entre Hombres 01 - 2019 - hjemmeside 1

Fabrice Knecht® Guidet practica kun for mænd, ingen adgang for kvinder! Lad os danse sammen og lære at følge. Hvis du vil blive en bedre fører så er der ikke nogen vej udenom også at lære følge.

Tirsdage fra den 12/2 kl. 18:45 - 19:45 på HIPS Dance Studio, Slotsgade 18, 5000 Odense C 

Læs mere...

Undervisning af Gitte og Ib

Tango-508977

TangoGlad Nybegynder-, fortsætter- og teknikhold starter op hele tiden. På fortsætterholdet tager vi udgangspunkt i de trin vi allerede har lært. Vi skal forfine og udvikle vores trin og lære at være kreative i den måde vi sammensætter trinene på. Vi opløser de faste mønstre og slipper kreativiteten løs.

teknik kursus forkucerer vi ikke på sammensatte figurer, som man ser de andre steder. Vi viser i højere grad hvordan du kan være kreativ med dine basistrin og hvordan du sammen med din partner, kan lade dig inspirerer og være nytænkende, så I ikke lader jer begrænse af fastlagt figurer i tangoen.

Mandage  kl. 18:30 - 19:45 nybegynder/fortsætterhold LINK og kl. 20 - 21:30 Teknik kurser LINK.