Milongas og practica i Odense

En Milonga er et sted hvor folk kommer og danser tango. Det er typisk en smuk sal med borde/stole rundt om, hvor der kan være pyntet hyggeligt op og duge på bordene. På en milonga kommer folk både alene eller sammen og danser med alle. I Buenos Aires kalder man ofte folk der kommer på milongas for "milongueros".

 

En practica er et sted hvor man øver. Det er typisk en sal hvor der spilles tango musik og hvor alle kan komme og danse. Nogle danser bare og byder hinanden op, mens andre øver trin, teknik og figurer. Det kaldes også ofte en Practilonga.

Du behøves ikke at have en dansepartner med når der afholdes practica, men hvis du/i arbejder med bestemte ting, kan det være en fordel.

Det er et sted hvor du kan få lidt inspiration eller hjælp til det du arbejder med. Der er altid nogen der kan spørges.

Milonga Kongens Have

Kongens have 2

Baila el Tango benytter lejligheden til at ønske jer alle en god sommerferie og byder samtidig på et glas vin og kaffe samt noget sødt. Benyt dig af den anledning til at hygge dig med andre dansere og ikke mindst at danse til musik fra DJ "The man with the Beard."

3. søndag i måneden, næst gang bliver den 17/6  kl. 14:30 - 17:30 

Læs mere...

Sommertango i Musik 69

Sommertango på Musik 69

Hartel Academy/Country Connection Tango Kom som du er sommervarm og tangoglad!

Onsdage fra den 13/6 til den 22/8 i Musik 69, Nyborgvej 30A, 5000 Odense C

Læs mere...

Sommertango i Eventyrhaven 2018

Eventyrhaven

Baila el Tango/Hartel Academy Det er blevet sommer og vi skal traditionen tro igang med sommerdansen i det grønne nærmere bestemt Eventyrhaven. 

Torsdage 21/6, 12/7 og 2/8 kl. 18 - 19 introduktion for nybegyndere og kl. 19 - 21 social dans (milonga)  

Læs mere...

Lørdags Milonga

Lørdags Milonga 2

TangoGlad inviterer til milonga fra nu og året ud. Sloganet lyder: Vi skaber rammerne og I er med til at fylde dem ud, så vi sammen skaber den hyggeligste stemning.

Månedlige Lørdage næste gang den 30/6 kl. 20 - 24 i Studie Westersø. Læs mere HER

Sommertango ved Café Biografen 2018

IMG 9373

Lisbeth Sand Argentinsk Tango i det fri er igen muligt denne sommer på pladsen foran Café Biografen. Forskellige instruktører vil undervise og være DJ. Kom blot selvom du ikke har nogen partner og lær dine første trin i den argentinske tango.

Tirsdage den 24/7 og 7/8 kl. 19 - 20 undervisning for nybegyndere og kl. 20 - 22:00 social dans (milonga)

Læs mere...

Practilonga i Rosenbæk Huset

rosenbaekhuset200px

Baila el Tango Rosenbæk Huset er stedet i Odense, hvor Baila el Tango tilbyder begynderundervisning eller temaundervisning, samt en la practica og milonga i perioden fra september til maj. Huset ligger centralt i Odense nær Brandts torv og Cafe Biografen.

Tirsdage kl. 20 - 22

Læs mere...