Milongas og practica i Odense

En Milonga er et sted hvor folk kommer og danser tango. Det er typisk en smuk sal med borde/stole rundt om, hvor der kan være pyntet hyggeligt op og duge på bordene. På en milonga kommer folk både alene eller sammen og danser med alle. I Buenos Aires kalder man ofte folk der kommer på milongas for "milongueros".

 

En practica er et sted hvor man øver. Det er typisk en sal hvor der spilles tango musik og hvor alle kan komme og danse. Nogle danser bare og byder hinanden op, mens andre øver trin, teknik og figurer. Det kaldes også ofte en Practilonga.

Du behøves ikke at have en dansepartner med når der afholdes practica, men hvis du/i arbejder med bestemte ting, kan det være en fordel.

Det er et sted hvor du kan få lidt inspiration eller hjælp til det du arbejder med. Der er altid nogen der kan spørges.

Sommertango hos TangoGlad

Sommertango hos TangoGlad

TangoGlad tilbyder på opfordring sommerdans hos Ib Westersø hver tirsdag sommeren over så længe Rosenbæk Huset er lukket. Se flere oplysninger HER.

Tirsdage fra den 3/7 til 28/8 kl. 20 - 22, dog ikke den 24/7 og 7/8, hvor vi danser ved Café Biografen

Milonga Kongens Have

Kongens have 2

Baila el Tango inviterer dig tilbage fra sommerferie med opstart af vores månedlige milonga i den smukke foyer på Odense Teater.  Kom og hyg dig en søndag eftermiddag allerede fra kl. 14 med andre dansere til en dejlig kop kaffe eller et glas vis fra Café Kongens Have. Vi glæder os til at se jer igen til en ny sæson med vidunderlig oplevelser med hinanden og musikken fra lokale DJ's.

Næst gang bliver søndag den 19/8  kl. 14:30 - 17:30 

Læs mere...

Lørdags Milonga

Lørdags Milonga 2

TangoGlad inviterer til milonga fra nu og året ud. Sloganet lyder: Vi skaber rammerne og I er med til at fylde dem ud, så vi sammen skaber den hyggeligste stemning.

Månedlige Lørdage næste gang den 25/8 kl. 20 - 24 i Studie Westersø. Læs mere HER

Grand Milonga i Odense

20180506 162343 2

Baila el Tango har hermed fornøjelsen invitere jer til Odenses nye milonga i samarbejde med Grand Hotel. Stedet er blevet taget godt imod af tangodansere også udenfor det fynske tango-miljø. Der afholdes en månedlig milonga. Glæd jer til danse i den smukke Glassal. 

Lørdag den 22. september kl. 20 - 24 i Glassalen på Grand Hotel

Læs mere...

Practilonga i Rosenbæk Huset

rosenbaekhuset200px

Baila el Tango Rosenbæk Huset er stedet i Odense, hvor Baila el Tango tilbyder begynderundervisning eller temaundervisning, samt practica/ milonga i perioden fra september til maj. Huset ligger centralt i Odense nær Brandts torv og Cafe Biografen.

Tirsdage kl. 20 - 22

Læs mere...

Practica i Musik 69

WorkshopMilonga200px

Odense/Practica Willy tilbyder at være vært for en lille practica, hvor der bliver mulighed for at øve trin som du har lært i undervisningen og inspirere hinanden med nye variationer mv.

Søndage Kl. 19 - 22 i Musik 69 på Nyborgvej 

Læs mere...