Milongas og practica i Odense

En Milonga er et sted hvor folk kommer og danser tango. Det er typisk en smuk sal med borde/stole rundt om, hvor der kan være pyntet hyggeligt op og duge på bordene. På en milonga kommer folk både alene eller sammen og danser med alle. I Buenos Aires kalder man ofte folk der kommer på milongas for "milongueros".

 

En practica er et sted hvor man øver. Det er typisk en sal hvor der spilles tango musik og hvor alle kan komme og danse. Nogle danser bare og byder hinanden op, mens andre øver trin, teknik og figurer. Det kaldes også ofte en Practilonga.

Du behøves ikke at have en dansepartner med når der afholdes practica, men hvis du/i arbejder med bestemte ting, kan det være en fordel.

Det er et sted hvor du kan få lidt inspiration eller hjælp til det du arbejder med. Der er altid nogen der kan spørges.

Milonga Odeon

20190522 162733 2

Baila el Tango inviterer dig igen til vores månedlige milonga på Odeon. Kom og hyg dig en søndag eftermiddag med andre dansere. Vin, øl, vand, kaffe/te og evt. kage kan købes i baren. Vi glæder os til at se jer i vidunderlige oplevelser med hinanden og musikken leveret af lokal Tango DJ.

Næste gang bliver søndag den 9/2  kl. 14:30 - 17:30

Læs mere...

No Name Milonga

WP 20160707 001

Baila el Tango kan nu med store forventninger og glæde præsentere vores nye månedlige lørdags milonga. Stedet er kendt af mange nemlig hos OASK, hvor vi har haft workshops i forbindelse med Fyns Tango Festival. Foreningen har udbudt en konkurrence om at finde et navn for milongaen.

Lørdage næste gang den 15/2 kl. 20 - 24 

Læs mere...

Milonga for Tango Spirer

spire

Baila el Tango inviterer alle tango spirer til social milonga ved sæsonafslutningen for alle nuværende og tidligere hold med hygge og lidt let mad. Milonga'en er for dig som gerne vil lære at begå sig på dansegulvet og skifte partnere, men også bare at hygge sig med hinanden. Du behøver ingen partner.

Tirsdag den 18/2 kl. 20 - 21:30 på Vestre Skole

Læs mere...

Practilonga i Rosenbæk Huset

rosenbaekhuset200px 2

Baila el Tango Rosenbæk Huset er stedet i Odense, hvor Baila el Tango tilbyder begynderundervisning eller temaundervisning, samt practica/milonga i perioden fra september til maj. Huset ligger centralt i Odense nær Brandts torv og Cafe Biografen.

Tirsdage kl. 19:30 - 21:45

Læs mere...

Practica i Musik 69

WorkshopMilonga200px

Odense/Practica Willy tilbyder at være vært for en lille practica, hvor der bliver mulighed for at øve trin som du har lært i undervisningen og inspirere hinanden med nye variationer mv.

Søndage Kl. 19 - 22 i Musik 69 på Nyborgvej 

Læs mere...

Guided Practica og Walk-in tango

IMG 9390 2

Baila el Tango På Guided Practica kan du komme og øve dig på din dans alene eller sammen med en partner. Det er også for dig som vil prøve dine første trin i tangoen. Der er en erfaren lærer til stede, som sørger for musikken og som du kan spørge om hjælp og vejledning til de trin der driller. Det er for alle niveauer.

Onsdage kl. 19 - 21 på Åløkke Skole

Læs mere...