Milongas og practica i Odense

En Milonga er et sted hvor folk kommer og danser tango. Det er typisk en smuk sal med borde/stole rundt om, hvor der kan være pyntet hyggeligt op og duge på bordene. På en milonga kommer folk både alene eller sammen og danser med alle. I Buenos Aires kalder man ofte folk der kommer på milongas for "milongueros".

 

En practica er et sted hvor man øver. Det er typisk en sal hvor der spilles tango musik og hvor alle kan komme og danse. Nogle danser bare og byder hinanden op, mens andre øver trin, teknik og figurer. Det kaldes også ofte en Practilonga.

Du behøves ikke at have en dansepartner med når der afholdes practica, men hvis du/i arbejder med bestemte ting, kan det være en fordel.

Det er et sted hvor du kan få lidt inspiration eller hjælp til det du arbejder med. Der er altid nogen der kan spørges.

Sommertango ved Café Biografen 2020

IMG 9373 2

Baila el Tango spiller lækker tangomusik og sætter stemningen på pladsen foran Café Biografen. Kom og nyd en kold øl, et glas vin, kaffe og måske noget mad. Nyd sommeren, nyd musikken og nyd du er blandt tango venner. Tag godt imod denne mulighed i en coronatid.

Tirsdage den 2/6, 9/6, 23/6,  7/7, 21/7, 28/7 og 4/8 kl. 19 - 22

Læs mere...

Sommertango i Eventyrhaven 2020

Eventyrhaven 2

Baila el Tango spiller lækker tangomusik og sætter stemningen ved Café Siesta. Kom og nyd en kold øl, et glas vin, kaffe og måske noget mad. Nyd sommeren, nyd musikken og nyd du er blandt tango venner. Tag godt imod denne mulighed i en coronatid.

Mandag den 29/6 og 13/7, samt fredag den 14/8 og 21/8 kl. 18 - 21

Læs mere...

Aflyst: Milonga La Fionia

La Fionia Facebook 72dpi

Baila el Tango kan igen med glæde invitere dig til  vores nye milonga her i Odense.  Milongaen er blevet taget godt imod med mange rosende ord - især blev gulvet rost af mange. Der er blevet nedsat en gruppe til at gøre oplevelsen bedre og skabe et særegen udtryk for milongaen. Kom gerne med nogle forslag! 

Lørdag næste gang den 15/8 kl. 20 - 24 

Læs mere...

Sommertango i Vintapperstræde 2020

20200618 201906 2

Baila el Tango spiller lækker tangomusik og sætter stemningen i Vintapperstræde. Kom og nyd en kold øl, et glas vin, kaffe og måske noget mad. Nyd sommeren, nyd musikken og nyd du er blandt tango venner. Tag godt imod denne mulighed i en coronatid. Vi har tidligere været der i 2011 og 2014, men nu vil der blive lagt en 60 m2 gulv ud.

Torsdag den 18/6 og 27/8 kl. 18 - 22 

Læs mere...

Practilonga i Rosenbæk Huset

rosenbaekhuset200px 2

Baila el Tango Rosenbæk Huset er stedet i Odense, hvor Baila el Tango tilbyder begynderundervisning eller temaundervisning, samt practica/milonga i perioden fra september til maj. Huset ligger centralt i Odense nær Brandts torv og Cafe Biografen.

Tirsdage kl. 19:45 - 21:45

Læs mere...

Aflyst: Practica i Musik 69

WorkshopMilonga200px

Odense/Practica Willy tilbyder at være vært for en lille practica, hvor der bliver mulighed for at øve trin som du har lært i undervisningen og inspirere hinanden med nye variationer mv.

Søndage Kl. 19 - 22 i Musik 69 på Nyborgvej 

Læs mere...