Milongas og practica i Odense

En Milonga er et sted hvor folk kommer og danser tango. Det er typisk en smuk sal med borde/stole rundt om, hvor der kan være pyntet hyggeligt op og duge på bordene. På en milonga kommer folk både alene eller sammen og danser med alle. I Buenos Aires kalder man ofte folk der kommer på milongas for "milongueros".

 

En practica er et sted hvor man øver. Det er typisk en sal hvor der spilles tango musik og hvor alle kan komme og danse. Nogle danser bare og byder hinanden op, mens andre øver trin, teknik og figurer. Det kaldes også ofte en Practilonga.

Du behøves ikke at have en dansepartner med når der afholdes practica, men hvis du/i arbejder med bestemte ting, kan det være en fordel.

Det er et sted hvor du kan få lidt inspiration eller hjælp til det du arbejder med. Der er altid nogen der kan spørges.

Milonga Kongens Have

Kongens have 2

Baila el Tango inviterer dig til vores månedlige milonga i den smukke foyer på Odense Teater. Kom og hyg dig en søndag eftermiddag allerede fra kl. 14 med andre dansere til en dejlig kop kaffe eller et glas vin fra Café Kongens Have. Vi glæder os til at se jer i vidunderlige oplevelser med hinanden og musikken leveret af  DJ Tango Romantico (Ker).

Næst gang bliver søndag den 18/11  kl. 14:30 - 17:30

Læs mere...

Grand Milonga i Odense

20180506 162343 2

Baila el Tango har hermed fornøjelsen invitere jer til Odenses nye milonga i samarbejde med Grand Hotel. Stedet er blevet taget godt imod af tangodansere også udenfor det fynske tango-miljø. Der afholdes en månedlig milonga. Glæd jer til danse i den smukke Glassal. 

Lørdag den 24. november kl. 20 - 24 i Glassalen på Grand Hotel

Læs mere...

Milonga for tango spirer

spire

Baila el Tango inviterer alle tango spirer til at få foden indenfor på en milonga. Milonga'en er for dig som gerne vil lære at begå sig på dansegulvet og skife partnere, samt at blive taget godt imod og danset med af erfarne dansere. Du behøver ingen partner.

Tirsdag den 27/11 kl. 19 - 21 i Rosenbæk Huset

Læs mere...

Tango'ens Dag 2018

WP 20141207 001 - KopiWP 20141207 003 - Kopi

Baila el Tango Tangoen fejres denne dag overalt i verden. Kom og vær med til at hylde tangodansen på Sorte Brødre Torv i Odense. Her er der opstillet et smukt og stemningsfuldt spejltelt, som er en naturlig ramme for netop tangoen.

Lørdag den 8. december 2016 kl. 18 - 21 milonga

Læs mere...

Lørdags Milonga

Lørdags Milonga 2

TangoGlad inviterer til milonga fra nu og året ud. Sloganet lyder: Vi skaber rammerne og I er med til at fylde dem ud, så vi sammen skaber den hyggeligste stemning.

Månedlige Lørdage næste gang den 29/12 kl. 20 - 24 i Studie Westersø. Læs mere HER

Practilonga i Rosenbæk Huset

rosenbaekhuset200px

Baila el Tango Rosenbæk Huset er stedet i Odense, hvor Baila el Tango tilbyder begynderundervisning eller temaundervisning, samt practica/ milonga i perioden fra september til maj. Huset ligger centralt i Odense nær Brandts torv og Cafe Biografen.

Tirsdage kl. 20 - 22

Læs mere...