Klumme

Den argentinske tango spreder sig som en steppebrand i hele verden. Og mange tusinde mennesker er i dag forført ind i denne dans, som er så svær at beskrive med ord- men bedst opleves på krop og sjæl i favnen på hinanden.

 

Alligevel er der blandt mange tangofans et behov for at udtrykke deres tanker og oplevelser med dansen. Og det vil bailaeltango gerne bidrage med gennem vores klumme, som vil udkomme én gang i måneden, og som skrives på skift af tre sande tango-nørder fra Fyn:

 

LailaLaila Thøstesen startede med at danse tango sammen med sin mand for fem år siden i Buenos Aires og har ikke kunne stoppe siden.

 

 

 

 

 

 

MortenMorten Wadstrøm faldt i gryden i 2009 og har sovet med skoene på lige siden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Christel2012Christel Moll, faldt for tangoens blå tone i 2008 og er stadig draget af denne ultimative pardans, der lukker alt andet ude.

Tangoskoen er en skistøvle

sko1 

Forestil dig en natklub, hvor det første syn, der møder dig i garderoben er en mand i strømpesokker – i

gang med at skifte sko. Nej, det er nok ikke det mest almindelige syn i nattelivet, men ikke desto mindre

ofte set i tangomiljøet.

Læs mere...

Tango on the Road

Sort tango 9-001

Klumme/Morten Så er det Mortens tur til at klumme sig. Læs her om hvilke tanker han gør sig om det at arbejde med tango, og om at være lokal.  

Læs mere...

Hvad lærer man egentlig på mandeteknik?

Pablo og Claudia II

Klumme Spørgsmålet blev stillet en tidlig sommeraften i Rosenbækhuset, et par uger før sommerfesten på Ulriksholm slot. Arrangørerne af festen havde netop præsenteret workshopprogrammet, og så kom spørgsmålet; ”Hvad lærer man egentlig på mandeteknik?”. 

Læs mere...

”Sleep, eat, dance, repeat!”

 

 

 

 

LailaIntroK1

 

Klumme Enhver tangonørds realitet. Og jeg kan ligeså godt gå til bekendelse med det samme:”Mit navn er Laila og jeg er tangogal.”

Læs mere...