Havnekulturfestival 2013

IMG 0922-001

Odense/Anmeldelser Argentinsk tango blandt kajakpolo, poetry slam og fynske smagsoplevelserBaila el tango var repræsenteret, da OdenseHavnekulturfestival skød sommeren ind med et brag af spændende aktiviteter.

 

IMG 0924 - KopiIgen i år var Havnekulturfestivalen en succes. Omkring 30.000 mennesker var d. 31. maj -2. juni mødt op for at deltage i det imponerende udvalg af kulturaktiviteter, madoplevelser, musik og dans. Fyns tangoforening var selvfølgelig også til stede. Omkring 20 glade dansere stod kl. 17 lørdag klar ved dansescenen på Havnepladsen, i gang med at kridte danseskoene og afprøve gulvet.

 

Det blev en opsigtsvækkende smagsprøve på den argentinske tango; Til solid og taktfast musik fra 1930'erne dansede foreningens medlemmer sommeren i møde. Musikken tiltrak mange nysgerrige tilskuere, der med store smil og henførte øjne fulgte parrene rundt på det flotte dansegulv.
Enkelte impulsive tilskuere blev revet med af den gode stemning og bød hinanden op, mens sol og sommervind gjorde sit for at skabe det sydlandske helhedsindtryk.
Blandt publikum lød kommentarer som: "Er det argentinsk tango? - det er så svært, ik?". Et spørgsmål der kan svares både ja og nej til – den passionerede argentinske tango kræver nærvær, musikalitet og træning, træning, træning.


OdenseHavnekulturfestival stadfæstede sig denne weekend som et af årets store kulturelle højdepunkter. Og de vinterkolde tangodansere varmede op til sommerens udendørs danseoplevelser.


Vi ses til Sommerdans i Eventyrhaven og ved Cafe Biografen!

 

 

Share