• Undervisning

  Baila el tango afholder jævnligt undervisning eller har undervisningstilbud fra folk der brænder for at udbrede tangoen. Undervisningen tager hensyn til det niveau du er på, om du aldrig har danse før, er let øvede eller øvede. Undervisning i tango er typisk forløb over flere gange modsat workshops der vare 1-1½ time og har et særligt tema.

  Læs mere...
 • Milongas og Practica

  En Milonga er et sted hvor folk danser socialt tango og hvor der spilles musik af en DJ eller et levende orkester. En Practica er et sted, hvor folk øver tangoens trin, teknik og figurer. Steder hvor folk både benyttes som milonga og practica kaldes ofte en Practilonga. Du behøves ikke at have en dansepartner med når der afholdes practica, men hvis du/i arbejder med bestemte ting, kan det være en fordel.

  Læs mere...
 • Bliv medlem

  “Baila el Tango” betyder “at danse tango” på spansk, og er samtidig navnet på tango foreningen på Fyn.

  Foreningen Baila el Tango startede som en udløber af de første kurser i argentinsk tango i Odense i december 1997. Foreningens formål er at udbrede kendskabet til argentinsk tango og skabe muligheder for at dyrke den fælles interesse. 

  Læs mere...
 • Bliv frivillig

  Baila el Tango bygger på frivilligt arbejde. Vi har en ambition om at få flere aktive med i udviklingen og udbredelsen af den argentinske tango på Fyn. 

  Læs mere...

María de Buenos Aires

Maria de Buenos Aires

Maria De Buenos Aires med Den Jyske Opera på Magasinet med levende musik fra 6-mands orkester
Kom på en forførende rejse til Buenos Aires i en blanding af opera og argentinsk tango. 

Lørdag den 13/4 kl. 16 og kl 20 på Magasinet i Odense. Der er medlemsrabat. Ny tilmeldingsfrist 1/3!!!

 

Værket kredser om temaerne kærlighed, sex og død i en hvirvelvind af følelser i Astor Piazzollas udødelige tangomusik fremført af et 6-mands orkester. Læs mere HER

 

Medlemsrabat fås ved at skrive til mig på bailaeltango@gmail.com og oplys  kl 16 eller kl 20 forestilling, samt navn, tlf. og mail. 

Hvis vi bliver minimum 20 personer er prisen 356,- kr./stk. (10% rabat). Tilmeldingsfristen for at opnå rabat med minimum 20 personer er den 17/2. Herefter får I besked om vi har nået minimum antallet og evt. betaling.

 

 

Billetsalget er åbent på jyske-opera.dk HER til normale priser (395 kr./ stk incl. gebyr)


Medvirkende :
María: Yamil Borges - Duende: Kurt Ravn - Den unge María: Nicole Luketić - Den unge mand: Markus Schneider.
Tango-orkester: Et samarbejde med Det Jyske Musikkonservatorium; Dirigent: Johanna Motter
Koreograf: Sean Stephens
Scenograf og kostumedesigner: Barbara Bloch
Instruktør: Philipp Kochheim

 

Share