• Undervisning

  Baila el tango afholder jævnligt undervisning eller har undervisningstilbud fra folk der brænder for at udbrede tangoen. Undervisningen tager hensyn til det niveau du er på, om du aldrig har danse før, er let øvede eller øvede. Undervisning i tango er typisk forløb over flere gange modsat workshops der vare 1-1½ time og har et særligt tema.

  Læs mere...
 • Milongas og Practica

  En Milonga er et sted hvor folk danser socialt tango og hvor der spilles musik af en DJ eller et levende orkester. En Practica er et sted, hvor folk øver tangoens trin, teknik og figurer. Steder hvor folk både benyttes som milonga og practica kaldes ofte en Practilonga. Du behøves ikke at have en dansepartner med når der afholdes practica, men hvis du/i arbejder med bestemte ting, kan det være en fordel.

  Læs mere...
 • Bliv medlem

  “Baila el Tango” betyder “at danse tango” på spansk, og er samtidig navnet på tango foreningen på Fyn.

  Foreningen Baila el Tango startede som en udløber af de første kurser i argentinsk tango i Odense i december 1997. Foreningens formål er at udbrede kendskabet til argentinsk tango og skabe muligheder for at dyrke den fælles interesse. 

  Læs mere...
 • Bliv frivillig

  Baila el Tango bygger på frivilligt arbejde. Vi har en ambition om at få flere aktive med i udviklingen og udbredelsen af den argentinske tango på Fyn. 

  Læs mere...

Milonga La Luna

 

lalunamilonga200px01Danmark/Anmeldelse Lørdag den første oktober holdt tango foreningen La Luna i Kolding sin månedlige milonga. Denne gang på Nicolai Scene midt i byen og med det tyske tango orkester, Trio Total, til at levere musikken. 

 

På forhånd var der lagt op til, at trioen skulle spille tre sæt og med Mercedes Sanz fra La Luna som DJ i pauserne. Trioen lagde ud med et sæt hvor musikken indimellem bragte tankerne i retning af Fransk Café stemning. Utroligt velspillet. 

 

Milongaen er ofte besøgt af Fynboerne og denne gang var ingen undtagelse. ”Jeg kommer her for at møde nye mennesker” siger Jette fra Fyn. ”Når der er orkester, så kommer der ofte mennesker fra mange forskellige steder af landet. Det er dejligt.” – fortsætter hun. 

 

Denne gang var der folk fra bla Aaborg, Fanø, Odense, Århus og Kolding. Normalt når vi arrangerer milonga med orkester kommer der rigtigt mange, siger Lena Blom Milbøge fra La Luna. Men af en eller anden årsag er milongaen kun halv fuld denne aften. 

 

Trio Total bevæger sig nu ud i andet sæt hvor stilen er skiftet lidt. I modsætning til første sæt bliver der nu smidt mere ”skidt” på som Trine Bjørnild udtrykker det. ”Der er kommet mere kant på numrene!” 

 

Gulvet er godt og der er plads til at føre. Musikken er velklingende og melodiøs, inciterende og indimellem udfordrende. En rigtig god milonga der fortjener 4 ud af 5 sko. En mere tydelig vært til at binde aftenen sammen kunne have bragt den op på 5. 

 

Klokken er lidt over midnat. Ude foran milongaen står et par fra Fanø og gør klar til at køre vest over og nå færgen hjem. Vi selv skifter sko, trætte og fulde af endnu en god oplevelse hos La Luna. Tak.

 

 • milongalaluna6
 • milongalaluna7
 • milongalaluna2
 • milongalaluna5
 • milongalaluna1
 • milongalaluna3
 • milongalaluna4

 

Share