• Undervisning

  Baila el tango afholder jævnligt undervisning eller har undervisningstilbud fra folk der brænder for at udbrede tangoen. Undervisningen tager hensyn til det niveau du er på, om du aldrig har danse før, er let øvede eller øvede. Undervisning i tango er typisk forløb over flere gange modsat workshops der vare 1-1½ time og har et særligt tema.

  Læs mere...
 • Milongas og Practica

  En Milonga er et sted hvor folk danser socialt tango og hvor der spilles musik af en DJ eller et levende orkester. En Practica er et sted, hvor folk øver tangoens trin, teknik og figurer. Steder hvor folk både benyttes som milonga og practica kaldes ofte en Practilonga. Du behøves ikke at have en dansepartner med når der afholdes practica, men hvis du/i arbejder med bestemte ting, kan det være en fordel.

  Læs mere...
 • Bliv medlem

  “Baila el Tango” betyder “at danse tango” på spansk, og er samtidig navnet på tango foreningen på Fyn.

  Foreningen Baila el Tango startede som en udløber af de første kurser i argentinsk tango i Odense i december 1997. Foreningens formål er at udbrede kendskabet til argentinsk tango og skabe muligheder for at dyrke den fælles interesse. 

  Læs mere...
 • Bliv frivillig

  Baila el Tango bygger på frivilligt arbejde. Vi har en ambition om at få flere aktive med i udviklingen og udbredelsen af den argentinske tango på Fyn. 

  Læs mere...

La gran Petite Milonga

 

200pxlapetitmilongaOdense Så kom dagen endelig! Dagen hvor den Odenseanske milonga ”La petite milonga” slog dørene op. Lidt over 50 deltagere kom og dansede til levende musik af Cuarteto Tangarte og musik af DJ J.Christ.

 

Det var meget inspirerende, at se hvordan lokalerne var forvandlet til et hyggeligt dansegulv med sidepladser og en ”petite” bar hvor det var muligt at købe forfriskninger.

 

Et af milongaens højdepunkter denne gang var da Cuarteto Tangarte sendte sinde sprøde tangotoner ud over gulvet. Det er et fantastisk orkester med stor sans for at blive en del af dansen og med god kontakt til publikum.

 

Milongaen bød desuden på en let natmad til de sultne.

 

Stor tak til Nelson Apelblat og holdet bag milongaen.

 

Næste milonga er d 7/9, hvor Linus og Rachel kommer og giver workshop og show.

 

For Odense tegner der sig et spændende efterår med åbningen af La petit milonga. Udover milongaen byder Odense desuden på en tango festival i efteråret hvor navne som Diego Riemer (El Pájaro ) og Maria Belén Giachello samt Pablo Fidanza og Julia Marini kommer og underviser. Læs mere på (www.fynstangofestival.dk)

 

En anden ting er at Odenseanerne nu får endnu flere muligheder for at få undervisning. Det er Johan Eckart Hansen fra København der kommer til Odense og underviser særligt let øvede samt øvede i en periode.

 

Det er en spændende udvikling som tangomiljøet på Fyn er inde i. Og det skal blive interessant fremover, at følge den optagethed af tangoen som en social og folkelig ting, der er i miljøet.    

 

Her er lidt billeder og video fra åbningen af ”La petite milonga”

 

Billeder

 • lapetitmilonga2
 • lapetitmilonga1
 • lapetitmilonga4
 • lapetitmilonga3
 • lapetitmilonga5

 

YouTube

Her er et klip fra åbningen af La Petit Milonga (klippet er offentligt tilgængeligt på YouTube). 

 

 

Share