• Undervisning

  Baila el tango afholder jævnligt undervisning eller har undervisningstilbud fra folk der brænder for at udbrede tangoen. Undervisningen tager hensyn til det niveau du er på, om du aldrig har danse før, er let øvede eller øvede. Undervisning i tango er typisk forløb over flere gange modsat workshops der vare 1-1½ time og har et særligt tema.

  Læs mere...
 • Milongas og Practica

  En Milonga er et sted hvor folk danser socialt tango og hvor der spilles musik af en DJ eller et levende orkester. En Practica er et sted, hvor folk øver tangoens trin, teknik og figurer. Steder hvor folk både benyttes som milonga og practica kaldes ofte en Practilonga. Du behøves ikke at have en dansepartner med når der afholdes practica, men hvis du/i arbejder med bestemte ting, kan det være en fordel.

  Læs mere...
 • Bliv medlem

  “Baila el Tango” betyder “at danse tango” på spansk, og er samtidig navnet på tango foreningen på Fyn.

  Foreningen Baila el Tango startede som en udløber af de første kurser i argentinsk tango i Odense i december 1997. Foreningens formål er at udbrede kendskabet til argentinsk tango og skabe muligheder for at dyrke den fælles interesse. 

  Læs mere...
 • Bliv frivillig

  Baila el Tango bygger på frivilligt arbejde. Vi har en ambition om at få flere aktive med i udviklingen og udbredelsen af den argentinske tango på Fyn. 

  Læs mere...

Tango på de skrå brædder

  

dansiteltet2011-200pxSydfyn/Anmeldelser På en hyggelig plads lige ud til lystbådehavnen har Michael, kendt fra det lokale salsa miljø, slået sit dansetelt op. I går var det Salsa og i dag var det tangoen der stod for tur, med tangoinstruktørparet Jørgen Christoffersen og Inge Lise Gram som værter ved dagens introduktion til tango.

 

Første punkt på aftenens program var muligheden for at købe en portion ”spis hvad du kan” Chili con carne til 90 kr, efterfulgt af tangointroduktion og milonga.   

 

At teltet står et godt og centralt sted kunne ses på de mange tilskuere der så et fyldt dansegulv med tangodansere fra Odense og Svendborg. ”Her er rigtigt fint” udtaler Bert Jessen fra Odense, lige inden han og kæresten Christel Aulkær Moll bevæger sig ud i en ny dans med til lyden af en tango hvis toner flyder udover havnebassinet.

 

Gulvet er vigtigt for en tangodanser og gulvet i teltet var rigtigt fint. Trine Bjørnild fra Vester Skerninge, ”gulvet er fint glat, men desværre er det også rimeligt meget på skrå”. Det skyldes det sted teltet skulle placeres. På grund af det skrå gulv giver Trine derfor dansegulvet 3 ud af 5 mulige dansesko.

 

Dans i teltet blev afholdt inde i Svendborg denne gang pga festligheder ved havnen i Svendborg. Næste gang bliver d 28/8 i Åbyskov lidt uden for byen, hvor det har været afholdt de andre år. Hold øje med vores kalender for flere informationer.

 

Klik på nedenstående billede for at se billederne fra Milongaen...

 

 • dansiteltet2011 7
 • dansiteltet2011 4
 • dansiteltet2011 2
 • dansiteltet2011 3
 • dansiteltet2011 5
 • dansiteltet2011 6

 

 

Share