• Undervisning

  Baila el tango afholder jævnligt undervisning eller har undervisningstilbud fra folk der brænder for at udbrede tangoen. Undervisningen tager hensyn til det niveau du er på, om du aldrig har danse før, er let øvede eller øvede. Undervisning i tango er typisk forløb over flere gange modsat workshops der vare 1-1½ time og har et særligt tema.

  Læs mere...
 • Milongas og Practica

  En Milonga er et sted hvor folk danser socialt tango og hvor der spilles musik af en DJ eller et levende orkester. En Practica er et sted, hvor folk øver tangoens trin, teknik og figurer. Steder hvor folk både benyttes som milonga og practica kaldes ofte en Practilonga. Du behøves ikke at have en dansepartner med når der afholdes practica, men hvis du/i arbejder med bestemte ting, kan det være en fordel.

  Læs mere...
 • Bliv medlem

  “Baila el Tango” betyder “at danse tango” på spansk, og er samtidig navnet på tango foreningen på Fyn.

  Foreningen Baila el Tango startede som en udløber af de første kurser i argentinsk tango i Odense i december 1997. Foreningens formål er at udbrede kendskabet til argentinsk tango og skabe muligheder for at dyrke den fælles interesse. 

  Læs mere...
 • Bliv frivillig

  Baila el Tango bygger på frivilligt arbejde. Vi har en ambition om at få flere aktive med i udviklingen og udbredelsen af den argentinske tango på Fyn. 

  Læs mere...

Workshops med Lisbeth & Germàn

German og Lisbeth 2

Baila el Tango har nu den fornøjelse at kunne præsentere Lisbeth Nørbach og Germàn Cuestas som undervisere over 6 gange i Rosenbæk Huset. Workshopene er for øvede dansere. Der vil blive lagt vægt på musikalitet i forskellige figurer og variationer. Der er mulighed for privat timer til særpris.

Tirsdage kl. 18 - 20 næste gang er den 19/11.

 

Germàn Cuestas

Germán tog sin første tangotime som 17 årig sammen med sin mor, tæt på deres hjem i Buenos Aires. Denne dag åbnede op for et nyt og vigtigt kapitel i hans liv. Han blev fra starten dybt fascineret af dansen og begyndte straks at opsøge de største og vigtigste ‘maestros’ i tangoens fødeby. Allerede få år efter indledte han et samarbejde med den skole, hvor han han havde studiet tangoen mest: El Motivo. Her har han siden fungeret som underviser, medarrangør samt dj, når han er i Buenos Aires. Germán blev født i Buenos Aires, men har i løbet af sin barndom desuden boet 5 år i Canada. Han har en titel som musiklærer fra konservatoriet i Buenos Aires, og netop musikken fylder meget i hans kærlighed til tangoen samt i hans undervisning. Han er desuden en passioneret tango dj og har som både danser, underviser og dj arbejdet i mange forskellige lande i Europa. I dag bor han i København og underviser på M2 Tango Studio.

 

Lisbeth Nørbach

Lisbeths danserejse begyndte da hun var 24 år med salsa i København, hvor hun blev danmarksmester 2 år efter. Her vandt hun en rejse til Mexico. Men i samme periode blev hun forelsket og fascineret af den argentinske tango. Derfor ændrede hun biletten til Buenos Aeros.
Lisbeth har siden danset mest i København, hvor hun også har undervist. Hun er tilknyttet en tangoteatergruppe. Har desuden danset og boet i Berlin.
Lisbeth elsker og søger at udtrykke sig til forskellig musik og dans, at skabe forskellige stemninger, kropsbevidsthed og nærvær.
 

Undervisningen henvender sig til dig, som er på øvet niveau. Her er en beskrivelse:

Øvet. Du har en hel del erfaring og har danset jævnligt på forskellige milongas. Din grundteknik er god, og du har arbejdet med forskellige figurer og trin. Du har også en vis erfaring med mere avancerede elementer af dansen i både åben- og tæt stil. Det falder dig naturligt at danse efter musikkens rytme, alt efter hvilket orkester, der spiller. Du har danset regelmæssigt 1-2 gange om ugen i mindst 3-4 år.

 

 

Beskrivelse

Vi vil i løbet af de seks uger arbejde med musikalitet i forskellige figurer og variationer. Vi vil her kigge på forskellige rytmer; forskellige måder at fortolke musikken på. Med meget simple redskaber kan vi skabe kontraster, nye muligheder og friheder i samme sang og lade musikken guide og inspirere os. Vi vil dog tage os den frihed at modificere på indholdet, hvis vi mener det er til elevernes fordel.

Undervisningen foregår både på dansk og engelsk.

 

Program

Kl. 16 Privat timer

 

Kl. 18 - 20 Workshops

W1:

22/10

Find din “caminata” (gang) i musikken. Introduktion til quick-quick-slow trin, kryds for følgeren og reglerne for navigation.

W2:

29/10

2 rebounds, buede rebounds. Forskellig retning og optimering af pladsen på dansegulvet.

 

W3:

5/11

Ochos, introduktion til systemet med langsomme rytmer og kryds. Sådan bruges de organisk.

 

W4:

12/11

Forskel mellem parallelt system og krydset system. Vi vil fokusere på at få overgange mellem den ene og den anden ved hjælp af forskellige rytmer.

W5:

19/11

Giro, følgerens rolle og førerens rolle. fordybelse i kvinders cirkulære følelse med præcision og rytme.

 

W6:

26/11

Big time-gennemgang og kombination af alle de elementer, der er arbejdet med løbet af sæsonen.

 

 

Tilmelding  workshops sker til:

 bailaeltango@gmail.com med angivelse af hvilke workshop du vil deltage i. Oplys også jeres fulde navne, tlf.nr. og e-mail adresse, så vi let kan kommunikere med jer!

Det er muligt at deltage i enkelte workshop, men det er tænkt som et forløb, hvilket vi opfordrer til.

Henning leth kan kontaktes på tlf. 40953877 for spørgsmål.

 

Tilmelding privat timer til:

lis26a@hotmail.com for deltagere, som har tilmeldt sig minimum 4 workshops. Dette for at skabe en sammenhæng mellem det der bliver arbejdet med privat og i workshopsene.

 

Betaling for workshops sker forinden til foreningens konto:

Priser i kr/person

medlem

ikke

medlem

Workshops (W)/stk 250 300
4 workshops 850 1100
5 workshops 1050 1475
Alle workshops 1250 1750

 

Betaling sker til Andelskassen Fyn -  reg.nr. 5994 kt.nr. 0001047694 eller på MobilePay nr. 18751 mærket "LisbethGerman"

 

Betaling for privattimerne

Afregnes direkte til German på dagen. Prisen er en særpris på 500 kr./par

Share