• Undervisning

  Baila el tango afholder jævnligt undervisning eller har undervisningstilbud fra folk der brænder for at udbrede tangoen. Undervisningen tager hensyn til det niveau du er på, om du aldrig har danse før, er let øvede eller øvede. Undervisning i tango er typisk forløb over flere gange modsat workshops der vare 1-1½ time og har et særligt tema.

  Læs mere...
 • Milongas og Practica

  En Milonga er et sted hvor folk danser socialt tango og hvor der spilles musik af en DJ eller et levende orkester. En Practica er et sted, hvor folk øver tangoens trin, teknik og figurer. Steder hvor folk både benyttes som milonga og practica kaldes ofte en Practilonga. Du behøves ikke at have en dansepartner med når der afholdes practica, men hvis du/i arbejder med bestemte ting, kan det være en fordel.

  Læs mere...
 • Bliv medlem

  “Baila el Tango” betyder “at danse tango” på spansk, og er samtidig navnet på tango foreningen på Fyn.

  Foreningen Baila el Tango startede som en udløber af de første kurser i argentinsk tango i Odense i december 1997. Foreningens formål er at udbrede kendskabet til argentinsk tango og skabe muligheder for at dyrke den fælles interesse. 

  Læs mere...
 • Bliv frivillig

  Baila el Tango bygger på frivilligt arbejde. Vi har en ambition om at få flere aktive med i udviklingen og udbredelsen af den argentinske tango på Fyn. 

  Læs mere...

Undervisning med Allan Kim i Odense

Allan Kim Espersen

Baila el tango Allan Kim, som vi alle kender, tilbyder nu et undervisningforløb over 5 gange for tangodansere på let-øvede niveau og for dem der er interesseret i de specifikke temaer: Sacadas, Colgadas, Start/stop, Vendinger og Vals.

Tirsdage fra den 3/9, 10/9, 17/9, 24/9 og 1/10 kl. 18:30 - 20 med efterfølgende practica i Rosenbæk Huset

 

Niveau

Undervisningen er for let-øvede niveau, men har du deltaget i fortsætter hold én eller flere gange og nået en vis rutine i tangoens basale færdigheder, så har du mulighed for nu at få nye udfordringer.

 

Instruktører:

Undervisningen vil blive givet af Allan Kim, som er en meget erfaren danser og underviser fra tangomiljøet i Odense.

 

Temaer de enkelte dage:

Der bliver undervist i følgende temaer: 3/9 Sacadas, 10/9 Colgadas, 17/9 Start/stop, 24/9 Vendinger og 1/10 Vals

 

Tilmelding og spørgsmål:

Tilmelding sker til Henning Leth på bailaeltango@gmail.com. Spørgsmål kan ske til 40953877

 

Oplys jeres fulde navne, tlf.nr. og e-mail adresse, så vi let kan kommunikere med jer!

 

Priser og betaling:

For medlemmer:        Prisen er   90 kr/person/gang eller   375 kr/person/5 gange.

For ikke-medlemmer: Prisen er 110 kr/person/gang eller   475 kr./person/5 gange.

 

Betaling sker til foreningens konto hos Andelskassen Fyn via webbank på  reg.nr.  5994 kt.nr. 1047694 eller via MobilPay på nr. 18751.  Mærket betalingen med "Allan let-øvet" .

Share