• Undervisning

  Baila el tango afholder jævnligt undervisning eller har undervisningstilbud fra folk der brænder for at udbrede tangoen. Undervisningen tager hensyn til det niveau du er på, om du aldrig har danse før, er let øvede eller øvede. Undervisning i tango er typisk forløb over flere gange modsat workshops der vare 1-1½ time og har et særligt tema.

  Læs mere...
 • Milongas og Practica

  En Milonga er et sted hvor folk danser socialt tango og hvor der spilles musik af en DJ eller et levende orkester. En Practica er et sted, hvor folk øver tangoens trin, teknik og figurer. Steder hvor folk både benyttes som milonga og practica kaldes ofte en Practilonga. Du behøves ikke at have en dansepartner med når der afholdes practica, men hvis du/i arbejder med bestemte ting, kan det være en fordel.

  Læs mere...
 • Bliv medlem

  “Baila el Tango” betyder “at danse tango” på spansk, og er samtidig navnet på tango foreningen på Fyn.

  Foreningen Baila el Tango startede som en udløber af de første kurser i argentinsk tango i Odense i december 1997. Foreningens formål er at udbrede kendskabet til argentinsk tango og skabe muligheder for at dyrke den fælles interesse. 

  Læs mere...
 • Bliv frivillig

  Baila el Tango bygger på frivilligt arbejde. Vi har en ambition om at få flere aktive med i udviklingen og udbredelsen af den argentinske tango på Fyn. 

  Læs mere...

Undervisning for øvede med Eva og Germàn

Eva og German 3

Baila el Tango kan med største fornøjelse præsentere dette professionelle og dygtige par, som skal undervise over 6 gange i Rosenbæk Huset. Flere oplysning følger senere. 

Tirsdage den 5/3, 12/3, 19/3, 26/3, 2/4 og 9/4 kl. 18 - 20. Sæt kryds i kalenderen. Se mere HER

 

Undervisningen henvender sig til dig, som er på øvet niveau. Her er en beskrivelse:

Øvet. Du har en hel del erfaring og har danset jævnligt på forskellige milongas. Din grundteknik er god, og du har arbejdet med forskellige figurer og trin. Du har også en vis erfaring med mere avancerede elementer af dansen i både åben- og tæt stil. Det falder dig naturligt at danse efter musikkens rytme, alt efter hvilket orkester, der spiller. Du har danset regelmæssigt 1-2 gange om ugen i mindst 3-4 år.

 

Program

Uge 10 - 13: Tango (W1, W2, W3 og W4)

Uge 14: Milonga (W5)

Uge 15: Vals (W6)

 

 

Beskrivelse

Vi vil i løbet af seks uger arbejde med forskellige temaer og forbinde én time med den næste for at udnytte den tid vi har sammen.

Undervisningen foregår påde på dansk og engelsk.

 

Et af hovedtemaerne vil være sacadas; vi vil se på deres grundlæggende struktur, deres forskellige muligheder og udtryk. Hvordan vi kan sætte dem sammen til et flow og integrere dem i en dynamisk giro. Hvis tiden tillader det vil vi undersøge hvordan de kan føre os videre til andre cirkulære elementer som boleos og planeos.

 

Et andet tema vi vil arbejde med er musikalitet. Vi vil her kigge på forskellige rytmer; forskellige måder at fortolke musikken på. Med meget simple redskaber kan vi skabe kontraster, nye muligheder og friheder i samme sang og lade musikken guide og inspirere os. Vi vil dog tage os den frihed at modificere på indholdet, hvis vi mener det er til elevernes fordel.

Undervisningen vil blive tilrettelagt i følgende rækkefølge:

W1. Sacadas
W2. Sacadas & giros
W3. Små og store cirkler og spiraler
W4. Musikalitet og leg
W5. Milonga
W6. Vals

 

Tilmelding sker til:

bailaeltango@gmail.com med angivelse af hvilke workshop du vil deltage i. Oplys også jeres fulde navne, tlf.nr. og e-mail adresse, så vi let kan kommunikere med jer!

Det er muligt at deltage i enkelte workshop, men det er tænkt som et forløb, hvilket vi opfordrer til.

Henning leth kan kontaktes på tlf. 40953877 for spørgsmål.

 

Betaling sker forinden til foreningens konto:

 

Priser i kr/person

 

medlem

ikke

medlem

Workshops (W)/stk 250 300
Tango (W1 - W4) 850 1100
Tango (W1 - W4) og Milonga (W5) eller Vals (W6) 1050 1475
Tango (W1 - W4) og Milonga (W5) og Vals (W6) 1250 1750

 

 

Betaling sker til Andelskassen Fyn -  reg.nr. 5994 kt.nr. 0001047694 eller på MobilePay nr. 18751 mærket "EvaGerman"

Share