• Undervisning

  Baila el tango afholder jævnligt undervisning eller har undervisningstilbud fra folk der brænder for at udbrede tangoen. Undervisningen tager hensyn til det niveau du er på, om du aldrig har danse før, er let øvede eller øvede. Undervisning i tango er typisk forløb over flere gange modsat workshops der vare 1-1½ time og har et særligt tema.

  Læs mere...
 • Milongas og Practica

  En Milonga er et sted hvor folk danser socialt tango og hvor der spilles musik af en DJ eller et levende orkester. En Practica er et sted, hvor folk øver tangoens trin, teknik og figurer. Steder hvor folk både benyttes som milonga og practica kaldes ofte en Practilonga. Du behøves ikke at have en dansepartner med når der afholdes practica, men hvis du/i arbejder med bestemte ting, kan det være en fordel.

  Læs mere...
 • Bliv medlem

  “Baila el Tango” betyder “at danse tango” på spansk, og er samtidig navnet på tango foreningen på Fyn.

  Foreningen Baila el Tango startede som en udløber af de første kurser i argentinsk tango i Odense i december 1997. Foreningens formål er at udbrede kendskabet til argentinsk tango og skabe muligheder for at dyrke den fælles interesse. 

  Læs mere...
 • Bliv frivillig

  Baila el Tango bygger på frivilligt arbejde. Vi har en ambition om at få flere aktive med i udviklingen og udbredelsen af den argentinske tango på Fyn. 

  Læs mere...

Undervisning med Nina og Willy

Hartel Academy 1 2

Fotograf Flemming Hansen

Hartel Academy tilbyder dig en god oplevelse, så du får vagt en interesse, som kan vare mange år frem og sammen med nye venner indenfor tangoens vidunderlige univers. Du kan løbende tilmelde dig.

Onsdage  kl. 17:15 for begyndere/fortsætter og kl. 18:45 for øvede i Musik 69.

 

Mangler du en partner så skriv til os. Vi hjælper med at koordinere.

 

Kl. 17.15-18.30

Begynder: At føre og lade sig føre. Grundtrin og komme omkring på tangogulvet. Omfavnelsens kunst og det at gå sammen til god musik.

 

Kl. 18.45-20.00

Fortsætter - Let øvede.

Leg med musik og tango figurer. Vi eksperimenterer med kombinationer, dynamisk dansefatning og leger med musikkes mange muligheder.

 

Ring eller skriv for info. Vi har altid et hold du kan starte på.

Tilmelding via mail til: tilmelding.hartel@gmail.com


Info på tlf: 5155 7076


Læs mere på hjemmesiden: Hartelacademy.dk &

FB siden Hartel Academy

 

 

Share