• Fyns Tango Festival 2018

  Baila el tango tilbyder jer igen til efteråret Fyns Tango Festival 2018. Her kan du få inspiration fra særligt dygtige underviserpar af internationalt format. Undervisningen er for alle niveauer herunder også for helt nye som har lyst til at stifte bekendtskab til den argentinske Tango.

  Læs mere...
 • Undervisning

  Baila el tango afholder jævnligt undervisning eller har undervisningstilbud fra folk der brænder for at udbrede tangoen. Undervisningen tager hensyn til det niveau du er på, om du aldrig har danse før, er let øvede eller øvede. Undervisning i tango er typisk forløb over flere gange modsat workshops der vare 1-1½ time og har et særligt tema.

  Læs mere...
 • Milongas og Practica

  En Milonga er et sted hvor folk danser socialt tango og hvor der spilles musik af en DJ eller et levende orkester. En Practica er et sted, hvor folk øver tangoens trin, teknik og figurer. Steder hvor folk både benyttes som milonga og practica kaldes ofte en Practilonga. Du behøves ikke at have en dansepartner med når der afholdes practica, men hvis du/i arbejder med bestemte ting, kan det være en fordel.

  Læs mere...
 • Bliv medlem

  “Baila el Tango” betyder “at danse tango” på spansk, og er samtidig navnet på tango foreningen på Fyn.

  Foreningen Baila el Tango startede som en udløber af de første kurser i argentinsk tango i Odense i december 1997. Foreningens formål er at udbrede kendskabet til argentinsk tango og skabe muligheder for at dyrke den fælles interesse. 

  Læs mere...
 • Bliv frivillig

  Baila el Tango bygger på frivilligt arbejde. Vi har en ambition om at få flere aktive med i udviklingen og udbredelsen af den argentinske tango på Fyn. 

  Læs mere...

Undervisning hos TangoGlad i Odense

TangoGlad 2 2

TangoGlad præsenterer undervisning 5 gange for nybegyndere  og fortsættere med Gitte Schwartz og Ib Westersø. Har du lyst og mod til at lære tangoens basistrin, således at du kan sammensætte en enkel og lettilgængelig tangodans til glæde for både dig selv og din dansepartner?

Mandage fra den 23/4 kl. 18:30 (nybeg) og kl. 20 (nybeg) og Onsdage fra den 25/4 kl. 18:30 (nybeg) og 20 (forts). Se flere oplysninger HER.

Share

El Arranque

 rejsebrev2horst200px

Verden/Historier Denne gang har Horst skrevet om Milonga El Arranque. Han s...


Læs mere...


Tango i Fåborg

magasingaarden

Sydfyn/Små historier Hvad siger du til at danse tango i Faaborg? I løbet af ...


Læs mere...


Tango på de skrå ...

dansiteltet2011-200px

Sydfyn/Anmeldelse Så er det atter tid til sommerdans i Svendborg, og Michael...


Læs mere...