• Undervisning

  Baila el tango afholder jævnligt undervisning eller har undervisningstilbud fra folk der brænder for at udbrede tangoen. Undervisningen tager hensyn til det niveau du er på, om du aldrig har danse før, er let øvede eller øvede. Undervisning i tango er typisk forløb over flere gange modsat workshops der vare 1-1½ time og har et særligt tema.

  Læs mere...
 • Milongas og Practica

  En Milonga er et sted hvor folk danser socialt tango og hvor der spilles musik af en DJ eller et levende orkester. En Practica er et sted, hvor folk øver tangoens trin, teknik og figurer. Steder hvor folk både benyttes som milonga og practica kaldes ofte en Practilonga. Du behøves ikke at have en dansepartner med når der afholdes practica, men hvis du/i arbejder med bestemte ting, kan det være en fordel.

  Læs mere...
 • Bliv medlem

  “Baila el Tango” betyder “at danse tango” på spansk, og er samtidig navnet på tango foreningen på Fyn.

  Foreningen Baila el Tango startede som en udløber af de første kurser i argentinsk tango i Odense i december 1997. Foreningens formål er at udbrede kendskabet til argentinsk tango og skabe muligheder for at dyrke den fælles interesse. 

  Læs mere...
 • Bliv frivillig

  Baila el Tango bygger på frivilligt arbejde. Vi har en ambition om at få flere aktive med i udviklingen og udbredelsen af den argentinske tango på Fyn. 

  Læs mere...

Tango i Fåborg

Et nyt tangomiljø er under opsejling

magasingaarden

Under forberedelserne til en Morbror Tage Road Tour, hvor Morbror Tages Tangosalon tager ud og sætter fokus på mindre tangomiljøer, dukkede muligheden for undervisning i Faaborg op. Det er Trine og Morten, der står bag undervisningen.

 

”Som altid sker det, når vi møder andre mennesker og kommer til at dele vores passion for den argentinske tango” siger Morten og fortsætter, "John Traczyk fra Svendborg synger i kor sammen med Linda Stærke, der har Magasingaarden i Faaborg.  Og Linda ville gerne noget dans på stedet."

 

Så nu er der planlagt et begynderhold med efterfølgende practica. Et hold der på rekordtid er fuldtegnet med 15 par. Og datoer til næste hold er allerede planlagt.

 

Så skulle du have lyst til at opleve den hyggelige Magasingaard og evt spise lidt mad inden dansen, så hold øje med kalenderen her på bailaeltango.dk. For tilmelding til begynderhold 2 der starter 3/3, kontakt Trine Bjørnild på 2464 4257.

 

Som bonus, så afholder Morbror Tage en af sine tangosaloner d. 28/2 i Magasingaarden. Og i øvrigt også på Husmandsstedet i Sdr. Nærå ved Årslev d. 16/4.

 

Så kom og dans og få nye venner i Faaborg. Alle er velkomne til practicaerne og til Morbror Tages Road Tour.

Share