• Undervisning

  Baila el tango afholder jævnligt undervisning eller har undervisningstilbud fra folk der brænder for at udbrede tangoen. Undervisningen tager hensyn til det niveau du er på, om du aldrig har danse før, er let øvede eller øvede. Undervisning i tango er typisk forløb over flere gange modsat workshops der vare 1-1½ time og har et særligt tema.

  Læs mere...
 • Milongas og Practica

  En Milonga er et sted hvor folk danser socialt tango og hvor der spilles musik af en DJ eller et levende orkester. En Practica er et sted, hvor folk øver tangoens trin, teknik og figurer. Steder hvor folk både benyttes som milonga og practica kaldes ofte en Practilonga. Du behøves ikke at have en dansepartner med når der afholdes practica, men hvis du/i arbejder med bestemte ting, kan det være en fordel.

  Læs mere...
 • Bliv medlem

  “Baila el Tango” betyder “at danse tango” på spansk, og er samtidig navnet på tango foreningen på Fyn.

  Foreningen Baila el Tango startede som en udløber af de første kurser i argentinsk tango i Odense i december 1997. Foreningens formål er at udbrede kendskabet til argentinsk tango og skabe muligheder for at dyrke den fælles interesse. 

  Læs mere...
 • Bliv frivillig

  Baila el Tango bygger på frivilligt arbejde. Vi har en ambition om at få flere aktive med i udviklingen og udbredelsen af den argentinske tango på Fyn. 

  Læs mere...

Sommertango i Eventyrhaven 2020

Eventyrhaven 2

Baila el Tango spiller lækker tangomusik og sætter stemningen ved Café Siesta. Kom og nyd en kold øl, et glas vin, kaffe og måske noget mad. Nyd sommeren, nyd musikken og nyd du er blandt tango venner. Tag godt imod denne mulighed i en coronatid.

Mandag den 29/6 og 13/7, samt fredag den 14/8 og 21/8 kl. 18 - 21

 

Coronasmitte:

Regler for at minimere coronasmitte:

 • De gældende retningslinjer skal naturligvis overholdes med hygiejne og afstand på min. 1 meter mellem personer.
 • Mellem selskaberne på cafeen skal der holdes en afstand på min. 1 meter. Dog skal der være mindst 2 meters afstand ved aktiviteter i bevægelse.
 • Et selskab bør kun bestå af personer, der i forvejen har tæt kontakt til hinanden og normalt ses på tilsvarende vis. Fx kan personer, der spiser sammen, således sidde ved samme bord med almindelig afstand.
 • På caffeen må der ikke gennemføre aktiviteter eller indrettes på måder, der får det til at minde om natklub eller diskotek, fx ved at etablere dansegulv e.l., der betyder, at afstanden på mindst 1 meter mellem selskaber ikke kan opretholdes.
 • De enkelte aktiviteter, som skal holdes inden for de gældende restriktioner for forsamlingsfriheden pt max 50 personer.

  Baila el Tango mener, at du kan overholde reglerne, hvis du overholder følgende:

 • Der vil ikke blive givet undervisning og være social dans, som vi plejer.
 • Medbringer du din egen partner eller tilsvarende tæt kontakt i dit selskab, så mener vi efter reglerne, at du/I godt kan tage en tangodans.
 • Under dansen holder du min. 2 meters afstand til de øvrige dansende par og de øvrige selskaber.
 • Samtidig skal du/I sørge for ikke at danse mere end pt. 25 par ad gangen.

Adresse:

Eventyrhaven, Klosterbakken 6, 5000 Odense C

 

DJ:

29/6: Ilf Kari

13/7: Ilf Kari

14/8: Jørgen Christoffersen

21/8: Henning Leth

 

Kontakt:
Baila el Tango: Lis Pedersen, tlf. 28711338 eller lis26a@hotmail.com

 

 

Share