• Undervisning

  Baila el tango afholder jævnligt undervisning eller har undervisningstilbud fra folk der brænder for at udbrede tangoen. Undervisningen tager hensyn til det niveau du er på, om du aldrig har danse før, er let øvede eller øvede. Undervisning i tango er typisk forløb over flere gange modsat workshops der vare 1-1½ time og har et særligt tema.

  Læs mere...
 • Milongas og Practica

  En Milonga er et sted hvor folk danser socialt tango og hvor der spilles musik af en DJ eller et levende orkester. En Practica er et sted, hvor folk øver tangoens trin, teknik og figurer. Steder hvor folk både benyttes som milonga og practica kaldes ofte en Practilonga. Du behøves ikke at have en dansepartner med når der afholdes practica, men hvis du/i arbejder med bestemte ting, kan det være en fordel.

  Læs mere...
 • Bliv medlem

  “Baila el Tango” betyder “at danse tango” på spansk, og er samtidig navnet på tango foreningen på Fyn.

  Foreningen Baila el Tango startede som en udløber af de første kurser i argentinsk tango i Odense i december 1997. Foreningens formål er at udbrede kendskabet til argentinsk tango og skabe muligheder for at dyrke den fælles interesse. 

  Læs mere...
 • Bliv frivillig

  Baila el Tango bygger på frivilligt arbejde. Vi har en ambition om at få flere aktive med i udviklingen og udbredelsen af den argentinske tango på Fyn. 

  Læs mere...

No Name Milonga

WP 20160707 001

Baila el Tango kan nu med store forventninger og glæde præsentere vores nye månedlige lørdags milonga. Stedet er kendt af mange nemlig hos OASK, hvor vi har haft workshops i forbindelse med Fyns Tango Festival. Foreningen har udbudt en konkurrence om at finde et navn for milongaen.

Lørdage næste gang den 15/2 kl. 20 - 24 


Der kan købes vin, øl og vand i baren

 

Datoer fremover:

15/2, 20/3, 25/4, 30/5, 20/6 og 15/8

 

Sted:

OASK, Rugårdsvej 15A, 5000 Odense C

 

DJ:

18/1: Bente Nissen

15/2:

 

Værter:

18/1: Inge, Marketa og Dariusz

15/2:

 

Pris:

50 kr/person for medlemmer

60 kr./person for ikke-medlemmer

Share