• Undervisning

  Baila el tango afholder jævnligt undervisning eller har undervisningstilbud fra folk der brænder for at udbrede tangoen. Undervisningen tager hensyn til det niveau du er på, om du aldrig har danse før, er let øvede eller øvede. Undervisning i tango er typisk forløb over flere gange modsat workshops der vare 1-1½ time og har et særligt tema.

  Læs mere...
 • Milongas og Practica

  En Milonga er et sted hvor folk danser socialt tango og hvor der spilles musik af en DJ eller et levende orkester. En Practica er et sted, hvor folk øver tangoens trin, teknik og figurer. Steder hvor folk både benyttes som milonga og practica kaldes ofte en Practilonga. Du behøves ikke at have en dansepartner med når der afholdes practica, men hvis du/i arbejder med bestemte ting, kan det være en fordel.

  Læs mere...
 • Bliv medlem

  “Baila el Tango” betyder “at danse tango” på spansk, og er samtidig navnet på tango foreningen på Fyn.

  Foreningen Baila el Tango startede som en udløber af de første kurser i argentinsk tango i Odense i december 1997. Foreningens formål er at udbrede kendskabet til argentinsk tango og skabe muligheder for at dyrke den fælles interesse. 

  Læs mere...
 • Bliv frivillig

  Baila el Tango bygger på frivilligt arbejde. Vi har en ambition om at få flere aktive med i udviklingen og udbredelsen af den argentinske tango på Fyn. 

  Læs mere...

Aflyst: Milonga La Fionia

La Fionia Facebook 72dpi

Baila el Tango kan igen efter en lang pause med glæde invitere dig til vores Milonga La Fionia her i Odense. Vi tilbyder et dejligt lokale med masse plads og et lækkert gulv. Du skal også forvente god musik og, som altid, godt selskab.

Lørdag næste gang den 31/10 kl. 19 - 22 herefter fredag eller lørdage hver 4. uge i lige uger

 

Corona:
Vi befinder os midt i COVID-19 tid og det betyder at vi må overholde gældende regler for forsamlinger og dans. Derfor danser vi kun med din egen partner og vi medbringer vore egne drikkevarer, samt glas. Vi overholder også afstandskrav både på og udenfor gulvet.
For flere detaljer af de retningslinjer vi følger på milongaen se venligst:
https://www.dgi.dk/.../corona-retningslinjer-for-dans...
 
Tilmelding:
Hvis du vil deltage i milongaen bedes du melde dig til Dariusz på e-mail darek.in.dk@gmail.com eller send ham en personlig besked på Facebook. Du skal oplyse dit og din partners navn samt jeres telefonnumre. Din tilmelding bliver bekræftet efter modtagelsen af betaling som skal ske gennem Mobilepay til nummer 18751. Skriv venligst ”La Fionia” i kommentarfeltet. På grund af restriktioner må vi desværre begrænse antal af deltagere så skynd dig at få din plads. 
 
Sted:
OASK, Rugårdsvej 15A, 5000 Odense C
 
DJ:
3/10: Jørgen christoffer
31/10: Fabrice Knecht
 
Værter:
3/10: Inge, Marketa og Dariusz
31/10: Tony, Laila, Marketa og Dariusz
 
Pris:
50 kr/person for medlemmer
70 kr/person for ikke-medlemmer

 

Datoer fremover:

31/10, 28/11 , 15/1 , 13/2, 13/3 og 10/4

Share