• Undervisning

  Baila el tango afholder jævnligt undervisning eller har undervisningstilbud fra folk der brænder for at udbrede tangoen. Undervisningen tager hensyn til det niveau du er på, om du aldrig har danse før, er let øvede eller øvede. Undervisning i tango er typisk forløb over flere gange modsat workshops der vare 1-1½ time og har et særligt tema.

  Læs mere...
 • Milongas og Practica

  En Milonga er et sted hvor folk danser socialt tango og hvor der spilles musik af en DJ eller et levende orkester. En Practica er et sted, hvor folk øver tangoens trin, teknik og figurer. Steder hvor folk både benyttes som milonga og practica kaldes ofte en Practilonga. Du behøves ikke at have en dansepartner med når der afholdes practica, men hvis du/i arbejder med bestemte ting, kan det være en fordel.

  Læs mere...
 • Bliv medlem

  “Baila el Tango” betyder “at danse tango” på spansk, og er samtidig navnet på tango foreningen på Fyn.

  Foreningen Baila el Tango startede som en udløber af de første kurser i argentinsk tango i Odense i december 1997. Foreningens formål er at udbrede kendskabet til argentinsk tango og skabe muligheder for at dyrke den fælles interesse. 

  Læs mere...
 • Bliv frivillig

  Baila el Tango bygger på frivilligt arbejde. Vi har en ambition om at få flere aktive med i udviklingen og udbredelsen af den argentinske tango på Fyn. 

  Læs mere...

Byens Milonga

Byens Milonga

Baila el Tango inviterer dig til ny månedlig lørdagsmilonga hos Byens Højskole i historiske bygninger, hvor tidligere Fyns Forsamlingshus havde til huse. 

Kom og hyg dig lørdag aften med andre dansere. Økologisk vin, øl, vand, kaffe/te og kage kan købes på stedet. Vi glæder os til at se jer i disse dejlige lokaler.

Næste gang bliver lørdag den 21/9  kl. 20 - 24

BYENS MILONGA ER STOPPET pga Byens Højskole er ophørt. 

 

 

Sted:

Byens Højskole, Kongensgade 66 - 68, 1. sal, 5000 Odense C

 

Datoer fremover:

24/8, 21/9, 19/10, 23/11 og 14/12

 

DJ:

24/8 Moustapha Kassem/Odense

21/9 DJ Tango Romantico

19/10 Lana Thomsen/Middelfart

 

Entré:

Medlemmer: 50 kr.

Ikke-medlemmer: 60 kr.

 

Kontakt:

Lis Pedersen på 28711338 eller lis26a@hotmail.com

 

Værter:

Lis

 

Frivillige:

Hvis du har lyst til at være med til at være værter en gang imellem, så er du velkommen!

Share