• Undervisning

  Baila el tango afholder jævnligt undervisning eller har undervisningstilbud fra folk der brænder for at udbrede tangoen. Undervisningen tager hensyn til det niveau du er på, om du aldrig har danse før, er let øvede eller øvede. Undervisning i tango er typisk forløb over flere gange modsat workshops der vare 1-1½ time og har et særligt tema.

  Læs mere...
 • Milongas og Practica

  En Milonga er et sted hvor folk danser socialt tango og hvor der spilles musik af en DJ eller et levende orkester. En Practica er et sted, hvor folk øver tangoens trin, teknik og figurer. Steder hvor folk både benyttes som milonga og practica kaldes ofte en Practilonga. Du behøves ikke at have en dansepartner med når der afholdes practica, men hvis du/i arbejder med bestemte ting, kan det være en fordel.

  Læs mere...
 • Bliv medlem

  “Baila el Tango” betyder “at danse tango” på spansk, og er samtidig navnet på tango foreningen på Fyn.

  Foreningen Baila el Tango startede som en udløber af de første kurser i argentinsk tango i Odense i december 1997. Foreningens formål er at udbrede kendskabet til argentinsk tango og skabe muligheder for at dyrke den fælles interesse. 

  Læs mere...
 • Bliv frivillig

  Baila el Tango bygger på frivilligt arbejde. Vi har en ambition om at få flere aktive med i udviklingen og udbredelsen af den argentinske tango på Fyn. 

  Læs mere...

Sommertango ved Odense Havn 2019

20180527 133851 2

Baila el Tango Denne sommer får vi igen mere dans udendørs. Vi har lavet aftale med Burger Shack nede ved havnen, hvor vi skal danse på et nylagt plankegulv. Sommertango ved havnen vil supplere tango events i Eventyrhaven og Café Biografen, således at der hver uge vil være muligt at danse tango udendørs. 

Tirsdage den 25/6, 2/7, 16/7, 23/7, 30/7, 13/8 og 27/8

kl. 19 introduktion for nybegyndere og kl. 20 - 22 social dans (milonga)  

 

Gulvet er rimeligt, men ikke egnet til de helt smalle hæle. Der er desuden en burger-bar, hvor grøntsagerne, kaffen og isen er økologisk. 

 

Adresse:

Havnepladsen, Londongade 1, 5000 Odense C

 

DJ og Intro:

25/6: Bente og Henning

2/7: Bente og Henning

16/7: Annli og Jørgen

23/7: Inge og Ole

30/7: ? og Henning

13/8: Annli og Jørgen

27/8: Bente og Henning

 

Kontakt:
Lis Pedersen, tlf. 28711338 eller lis26a@hotmail.com

Share