• Undervisning

  Baila el tango afholder jævnligt undervisning eller har undervisningstilbud fra folk der brænder for at udbrede tangoen. Undervisningen tager hensyn til det niveau du er på, om du aldrig har danse før, er let øvede eller øvede. Undervisning i tango er typisk forløb over flere gange modsat workshops der vare 1-1½ time og har et særligt tema.

  Læs mere...
 • Milongas og Practica

  En Milonga er et sted hvor folk danser socialt tango og hvor der spilles musik af en DJ eller et levende orkester. En Practica er et sted, hvor folk øver tangoens trin, teknik og figurer. Steder hvor folk både benyttes som milonga og practica kaldes ofte en Practilonga. Du behøves ikke at have en dansepartner med når der afholdes practica, men hvis du/i arbejder med bestemte ting, kan det være en fordel.

  Læs mere...
 • Bliv medlem

  “Baila el Tango” betyder “at danse tango” på spansk, og er samtidig navnet på tango foreningen på Fyn.

  Foreningen Baila el Tango startede som en udløber af de første kurser i argentinsk tango i Odense i december 1997. Foreningens formål er at udbrede kendskabet til argentinsk tango og skabe muligheder for at dyrke den fælles interesse. 

  Læs mere...
 • Bliv frivillig

  Baila el Tango bygger på frivilligt arbejde. Vi har en ambition om at få flere aktive med i udviklingen og udbredelsen af den argentinske tango på Fyn. 

  Læs mere...

Nytårsfest 2019 i Rosenbækhuset

DJBaerbelRueckerTanzbar byVolkerBeushausen 13 2 - Kopi 

Baila el Tango inviterer traditionen tro til fest i anledningen af det nye år. Vi kan igen opleve den humørfyldet DJ Bärbel Rücker (Eng) af international format spille hendes dejlige musik. Glæd jer til en festlig aften/nat med god musik og hinanden!

Lørdag den 12/1 kl. 18:00 - 01 Sæt allerede nu kryds i kalenderen.

 

Mad og drikke: 

Medbring en lækker ret af dine bedste til en festlig fælles buffet. For at begrænse arbejdet med at vaske op opfordres du til at medbringen din egen tallerken, bestik og glas.

Der kan købes Vin, champagne, øl og vand i baren.

 

Program:

kl. 18 Dørene åbne

Kl. 19 Spisning

Kl. 20 - 01 DJ Bärbel Rücker (Eng) 

kl. 01 Festen slutter

 

Entré:

120 kr. for medlemmer og 150 kr. for ikke-medlemmer

 

Sted:

Rosenbæk Huset, Rosenbæk Torv 30, 5000 Odense C

 

 

 

Share