• Undervisning

  Baila el tango afholder jævnligt undervisning eller har undervisningstilbud fra folk der brænder for at udbrede tangoen. Undervisningen tager hensyn til det niveau du er på, om du aldrig har danse før, er let øvede eller øvede. Undervisning i tango er typisk forløb over flere gange modsat workshops der vare 1-1½ time og har et særligt tema.

  Læs mere...
 • Milongas og Practica

  En Milonga er et sted hvor folk danser socialt tango og hvor der spilles musik af en DJ eller et levende orkester. En Practica er et sted, hvor folk øver tangoens trin, teknik og figurer. Steder hvor folk både benyttes som milonga og practica kaldes ofte en Practilonga. Du behøves ikke at have en dansepartner med når der afholdes practica, men hvis du/i arbejder med bestemte ting, kan det være en fordel.

  Læs mere...
 • Bliv medlem

  “Baila el Tango” betyder “at danse tango” på spansk, og er samtidig navnet på tango foreningen på Fyn.

  Foreningen Baila el Tango startede som en udløber af de første kurser i argentinsk tango i Odense i december 1997. Foreningens formål er at udbrede kendskabet til argentinsk tango og skabe muligheder for at dyrke den fælles interesse. 

  Læs mere...
 • Bliv frivillig

  Baila el Tango bygger på frivilligt arbejde. Vi har en ambition om at få flere aktive med i udviklingen og udbredelsen af den argentinske tango på Fyn. 

  Læs mere...

Milonga for tango spirer

spire

Baila el Tango inviterer alle tango spirer til at få foden indenfor på en milonga. Milonga'en er for dig som gerne vil lære at begå sig på dansegulvet og skife partnere, samt at blive taget godt imod og danset med af erfarne dansere. Du behøver ingen partner.

Tirsdag den 27/11 kl. 19 - 21 i Rosenbæk Huset

 

Hvem kan deltage?

Du har gennemført et hold for nybegyndere og fortsættere 1/2 eller blot ønsker at lære at begå dig på en milonga.

 

Program

kl. 19 - 20: Undervisning af Bente og Henning i gode trin og adfærd på dansegulvet

Kl. 20 - 21: Milonga for tango spirer

 

Pris

20 kr. for medlemmer og 30 kr. for ikke-medlemmer af Baila el Tango.

 

Tilmelding

Ikke nøvendigt

 

Baila el Tango er vært for et glas vin og snaks.

 

Instruktører:

Undervisningen vil blive givet af Bente Nissen og Henning Leth, som er erfarne dansere fra tangomiljøet i Odense (13 hhv.18 år).

 

 

Share