• Fyns Tango Festival 2018

  Baila el tango tilbyder jer igen til efteråret Fyns Tango Festival 2018. Her kan du få inspiration fra særligt dygtige underviserpar af internationalt format. Undervisningen er for alle niveauer herunder også for helt nye som har lyst til at stifte bekendtskab til den argentinske Tango.

  Læs mere...
 • Undervisning

  Baila el tango afholder jævnligt undervisning eller har undervisningstilbud fra folk der brænder for at udbrede tangoen. Undervisningen tager hensyn til det niveau du er på, om du aldrig har danse før, er let øvede eller øvede. Undervisning i tango er typisk forløb over flere gange modsat workshops der vare 1-1½ time og har et særligt tema.

  Læs mere...
 • Milongas og Practica

  En Milonga er et sted hvor folk danser socialt tango og hvor der spilles musik af en DJ eller et levende orkester. En Practica er et sted, hvor folk øver tangoens trin, teknik og figurer. Steder hvor folk både benyttes som milonga og practica kaldes ofte en Practilonga. Du behøves ikke at have en dansepartner med når der afholdes practica, men hvis du/i arbejder med bestemte ting, kan det være en fordel.

  Læs mere...
 • Bliv medlem

  “Baila el Tango” betyder “at danse tango” på spansk, og er samtidig navnet på tango foreningen på Fyn.

  Foreningen Baila el Tango startede som en udløber af de første kurser i argentinsk tango i Odense i december 1997. Foreningens formål er at udbrede kendskabet til argentinsk tango og skabe muligheder for at dyrke den fælles interesse. 

  Læs mere...
 • Bliv frivillig

  Baila el Tango bygger på frivilligt arbejde. Vi har en ambition om at få flere aktive med i udviklingen og udbredelsen af den argentinske tango på Fyn. 

  Læs mere...

Fødselsdags Milonga Odense C

Nina fødselsdags milonga 2

Fotograf Flemming Hansen

Hartel Academy Milonga for alle der elsker tango, nyder at danse tango og gerne gør hverdag til fest i tangoens tegn. 

Jeg håber at se alle der i årenes løb har beriget mit og mange andres tangoliv med fine svæv, brede smil, blå tæer, unikke danse, magiske trin og dejlige minder. 

Onsdag den 17/10 kl. 18 - 22 i Musik 69

 


 

Jeg byder på lidt godt til ganen. 

 

Tango sko! Se prøv og få råd med på vejen, af Jørgen Christoffersen Sydfyn 

 

Tilmeld dig forud og indbetal kr. 40,-  på mobilpay eller betal i døren kr. 50,- mrk din indbetaling fødselsdags Milonga.

 

Abrazo Nina

Share