Nyhedsbrev fra Bailá el Tango - uge 32 2017

 

         
White100px  Bailaeltangomailheader White100px 
       
     Nyhedsmail uge 32 2017  
 

Kære Visitor

Indhold af nyhedsbrev:
Sommeren er stadig over os, så de udendørs aktiviteter fylder stadig hele august med. Se mere nedenfor.

Men efterårets aktiviteter presser sig på og det vil jeg gerne gøre opmærsom på allerede nu i denne nyhedsmail.

Undervisning med Daniela Pucci og Luis Bianchi (Arg)
Det er med stor glæde at vi kan præsentere dette fantastiske par for jer. Gå ikke glip af deres undervisning. Vi har dem i 2 weekender med ialt 6 workshops den 2/9 og 30/9. Der bliver arbejdet med grundlæggende elementer i tangoen. Der er mulighed for private timer. Se mere nedenfor og lad dig inspirere.

Som noget nyt kan vi tilbyde et seminar  den 1/10 for tango-instruktører eller tango-dansere som kunne tænke sig at komme igang med at undervise. Der er er mulighed for at blive inspireret af Daniela og Luis tilgang til tangoen. Samtidig er der muligt at udveksle erfaringer med hinanden. Læs mere nedenfor.

Lær Argentinsk Tango for nybegyndere og begyndere fortsættere 2.
Til begyndere er der undervisning for helt nye og for elever der tidligere har været på fortsætter-hold med start den 5/9. Se mere nedenfor. 

Milonga på KulturØen i Middelfart
Tango Middelfart afholder milonga i sensommeren lørdag den 2/9 med den smukke udsigt over Lillebælt. Læs mere nedenfor.

Milonga Kongens Have i Odense
Vi glæder os til igen at slå dørene op for dans i den smukke foyer på Odense Teater. Der er lavet aftale for hele efteråret. Første gang søndag eftermiddag den 17/9. Læs mere nedenfor.

Vel mødt og kærlig hilsen

Henning Leth
Formand

40953877
bailaeltango@gmail.com 


 

 
 

Guidet Practica

LTPBetIntro

Sydfyn/practica - Har I gennemgået et begynderforløb, men I synes stadig der er laaaaaaaang vej til at betræde dansegulvet på en milonga? Så er her muligheden for at genopfriske og øve det I har lært. Tirsdag d. 15/8 på Lillemarken

Read More
 

Sommertango i Eventyrhaven 2017

Eventyrhaven

Odense/Milonga Det er blevet sommer og vi skal traditionen tro igang med sommerdansen i det grønne nærmere bestemt Eventyrhaven. 

Onsdage 23/8 kl. 18 - 19 introduktion for nybegyndere og kl. 19 - 21:30 social dans (milonga)  

Read More
 
         
 

Lillemarkens Tangosalon

LTBET

Sydfyn/Milonga Holder du af at danse under åben himmel? Af mega hygge og et gæstfrit værtspar? Så skulle du prøve Lillemarkens Tangosalon d. 19/8 hos Trine og Morten

Read More
 

Sommertango ved Café Biografen 2018

IMG 9373

Lisbeth Sand Argentinsk Tango i det fri er igen muligt denne sommer på pladsen foran Café Biografen. Forskellige instruktører vil undervise og være DJ. Kom blot selvom du ikke har nogen partner og lær dine første trin i den argentinske tango.

Tirsdage den 24/7 og 7/8 kl. 19 - 20 undervisning for nybegyndere og kl. 20 - 22:00 social dans (milonga)

Read More
 
         
 

Undervisning med Daniela & Luis (Arg)

Daniela y Luis

Odense/workshop Det er nu lykkedes os at få dette dejlige argentinske par til Odense: Daniela Pucci & Luis Bianchi. I  den 2. weekend vil overskriften for undervisningen være "PLAYFULLNESS IN TANGO". Der tilbydes privat undervisning.

Lørdag den 30/9 kl. 12 - 17:30 undervisning i gymnastiksalen på Vestre Skole.

Read More
   

Milonga Kultur Ø'en

Milonga Kultur Øen sept 2017

Middelfart/Milonga Denne gang inviterer Middelfart Tango forening til en sensommer Milonga på det fantastiske gulv på Kulturøen i Middelfart. Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at starte efterårsæsonen i den fantastisk smukke sal med udsigt til Broerne og Bæltet og solnedgang.

Lørdag 2/9 kl. 19:30 - 23:30

Read More
 
         
 

Lær Argentinsk Tango - Nybegyndere med Bente og Henning

Hjemmeside LaerTango Efteraar2017 - Kopi

Odense/undervisning Dette tilbud er for dig, som aldrig har danset tango - eller lige er begyndt. Vi afholder et undervisningsforøb over 5 aftener, hvor du og din kæreste/partner dels kan lære dine første trin  og dels lære tangomiljøet at kende.

Tirsdage den 5/9, 12/9, 19/9, 26/9 og 3/10 kl. 18:30 - 20 undervisning og efterfølgende practica

Read More
 

Lær Argentinsk Tango - Fortsættere 2 med Lis & Ernst

Hjemmeside LaerTango Beg Begfortsat Efteraar HB 20161897616

Odense/undervisning Har du gennemført et hold på fortsætter-niveau, kan du her på Fortsætter 2 holdet komme videre med 6 gange, hvor du kan gøre dig mere fortrolig med de figurerne du har lært indtil nu.  

Tirsdage den 5/9, 12/9, 19/9, 26/9, 3/10 og 10/10 kl. 18:30 - 20 undervisning på Vester Skole og efterfølgende practica i Rosenbækhuset

Read More
 
         
 

Milonga Kongens Have

Kongens have 2

Baila el Tango benytter lejligheden til at ønske jer alle en god sommerferie og byder samtidig på et glas vin og kaffe samt noget sødt. Benyt dig af den anledning til at hygge dig med andre dansere og ikke mindst at danse til musik fra DJ "The man with the Beard."

3. søndag i måneden, næst gang bliver den 17/6  kl. 14:30 - 17:30 

Read More
   

Seminar for tango-instruktører

Daniela y Luis

Odense/seminar Baila el Tango kan med glæde tilbyde nuværende tango-instruktører, men også et tilbud for tango-danserpar, der kunne tænke sig at komme igang med at undervise i argentinsk tango. Daniela Pucci og Luis Bianchi vil øse af deres erfaringer. Der vil være mulighed for at udveksle erfaringer blandt deltagerne.

Søndag den 1. oktober kl. 13 - 16 

Read More
 
         
     Copyright © 2012 Bailaeltango.dk · Afmeld nyhedsbrev?