Nyhedsbrev fra Tango på Sydfyn

 

         
 

 

   logoblackheartfull  
       
     Nyhedsmail 2. august 2017  
 

Kære Visitor

Så er det tid til et lille sommernyhedsbrev. Selv om det har været sommer, har vi ikke ligget på den lade side tangomæssigt.

Foreningen Tango Sydfyn

D. 8. juli var der stiftende generalforsamling af Tango Sydfyn. En del har undret sig over, at vi pludselig har lavet en kovending og alligevel lavet en forening, selv om vi før har holdt fast i, at det ville vi ikke, da arbejdsgangen bare ville blive for tung. Vi er dog kommet til den konklusion, at en masse døre åbnes i forhold til søgning af midler, lokaler mv, når vi er en forening. Vi har dog det håb, at det ikke hæmmer det frie initiativ, som har præget miljøet på Sydfyn. Det er tænkt således, at Tango Sydfyn kan bruges som paraply, hvis du har et tangoarrangement, du ønsker at søge midler til via offentlige kanaler. 

Kontingentet er endvidere sat så lavt, så det ikke burde påvirke lysten til også at være medlem af Baila el Tango.

Bestyrelsen kom til at se således ud:

-        Morten Wadstrøm (Formand)

-        Tina Karina Mortensen (Næstformand)

-        Kirsten Østergaard (Sekretær)

-        Trine Bjørnild (Kasserer)

-        Erik Baumgarten

-        Susanne B. Sørensen (Suppleant)

Til revisortjansen blev Per Skaanning valgt.

Vil du være medlem, så indbetal kr. 100,00 på kontonummer 4315 3224425341 eller mobilepay 24644257.

Morbror Tages Tangosalon

Kontingentet vil hurtigt tjene sig ind, da entreen på Morbror Tages Tangosalon fremover vil blive kr. 40,00 for medlemmer og kr. 50,00 for ikke-medlemmer. 

Morbror Tage åbner igen efter sommerferien d. 31. august. Andrew Evans er DJ.

Gallamilonga

Sæt allerede nu kryds i kalenderen d. 2. november. En del kender den danske Bandononspiller Stine Helhjær Engen. Hun lægger vejen forbi Svendborg sammen med sit orkester, Orquesta Tipica Andariega. Morbror Tage laver således en ekstra aften, da det ikke kunne lade sig gøre med en aftale i en ulige uge, hvor Guldsalen samtidig var ledig. Så derfor kan vi allerede nu med sikkerhed sige, at milongaen afholdes i GULDSALEN. Aftenens DJ bliver Morten Wadstrøm. Efter han har tillagt sig fuldskæg har han taget følgende kunstnernavn :) - "Tango DJ - The One with the Beard".

Der vil selvfølgelig komme nærmere ud om milongaen, men nu er I adviseret. Vi glæder os til en fantastisk musikalsk oplevelse i Guldsalens helt unikke rammer.

Tirsdags Tango i Svendborg 

Hver tirsdag fra d. 26.sep frem til marts underviser Erik og Tina begyndere og let øvede.
De tilbyder i år 2 hold.
På begynderholdet starter de op fra grunden. Her kræves ingen forhåndskendskab, så dette er holdet for jer, som ikke har danset argentinsk tango før – eller til jer, som har lyst til at starte forfra, selvom I allerede har snuset til tangoen

På holdet med let øvede arbejdes frem mod en følelse af lethed og sikkerhed på dansegulvet. På tirsdagstangoholdet kan I forbedre jeres grundteknik, musikalitet og lære flere spændende tangotrin.

Pris: 
Begyndere 300 kr. pr. person
Let øvede 600 kr. pr. person

Parvis tilmelding eller mere information hos Tina
email: tinakarinamortensen@gmail<br< a="">> tlf: 23399792

Guidet practica

Har I gennemgået et begynderforløb, men I synes stadig, der er laaaaaaaang vej til at betræde dansegulvet på en milonga.

Så kom og deltag i vores guidede practicaer, hvor I kan øve, og vi vil hjælpe jer på vej til at blive mere sikker i det, I allerede har lært. 
Vi har lavet to tirsdage i august d. 8. og d. 15. august fra 19:00-21:00. Kom I det tidsrum, der passer bedst. Det er ikke nødvendigt at være der fra start til slut.
Pris er 50 kr. pr person.
Kom parvis.

I tilfælde af dårligt vejr har vi en back-up indendørs på Vester Skerninge Friskole.

Undervisning

Morten og jeg har noget undervisning i støbeskeen, men er ikke helt på plads med det endnu. Vi arbejder både med weekendundervisning og/ eller mandage. I er altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere.

Lillemarkens Tangosalon

Så er næste dato sat for vores udendørs milonga – og vi krydser fingre for godt vejr. Tag din egen grillmad med. Vi tænder grillen lidt før kl 18 og sætter musikken i gang kl 19. Der kan købes øl/ vin/ vand til de sædvanlige ufattelige rimelige priser. 

Dj tjansen deles mellem Tango DJ - The One with the Beard og DJ Romantico. Kom og se, hvem der gemmer sig bag navnet. Vi kan røbe så meget, at personen har debut denne aften.
Entre 20 kr.
Parkeringsanvisninger: Gør landmanden og andre bilister glade. 
Bemærk, hvis vejret driller for meget, så bliver milongaen enten flyttet, eller den bliver afholdt indendørs et sted i nærheden. Hold øje med begivenheden her på Facebook...

Kommer du langvejs fra - vil der være mulighed for at finde overnatning i lokalområdet ;) ...sig endelig pip.

Vi ses
Trine Bjørnild
24644257 
 

 

 
 

Guidet Practica

LTPBetIntro

Sydfyn/practica - Har I gennemgået et begynderforløb, men I synes stadig der er laaaaaaaang vej til at betræde dansegulvet på en milonga? Så er her muligheden for at genopfriske og øve det I har lært. Tirsdag d. 15/8 på Lillemarken

Read More
 

Lillemarkens Tangosalon

LTBET

Sydfyn/Milonga Holder du af at danse under åben himmel? Af mega hygge og et gæstfrit værtspar? Så skulle du prøve Lillemarkens Tangosalon d. 19/8 hos Trine og Morten

Read More
 
         
         
       
     Copyright © 2012 Bailaeltango.dk · Afmeld nyhedsbrev?