Nyhedsbrev fra Tango på Sydfyn

 

         
 

 

   logoblackheartfull  
       
     Nyhedsmail 1. juli 2017  
 

Kære Visitor

En hel dag med tango på sydfyn d. 8. juli - lyder det ikke lokkende :) ....og DMI synes at være med os.
 
Begyndere/ letøvede
Om eftermiddagen d. 8. juli fra 14:30-16:30 vil der være undervisning for begyndere/ letøvede, hvor vi går dybere ned i det at kunne improvisere på dansegulvet. Ligeledes vil vi arbejde med giros. 
 
Stiftende generalforsamling
Som en del af jer sikkert har læst via opslag på facebook, er der indkaldt til stiftende generalforsamling til foreningen Tango på Sydfyn. Nogle af os, der af og til laver tangoarrangementer, synes det kunne være ganske dejligt at have muligheder for at lave nogle milongaer, hvor der kan hyres et orkester. Ved at være en forening, får vi mulighed for at søge støtte forskellige steder til arrangementer, så vi ikke hele tiden begrænses og må takke nej til at hyre et orkester pga manglende økonomi.
På lørdag d. 8. juli kl. 17:00 vil der være stiftende generalforsamling i Lillemarken 8,  5762 V. Skerninge. Vi håber rigtig mange vil bakke op om det nye tiltag. Læs mere på tangosydfyn.dk
 
Lillemarkens Tangosalon
Efter generalforsamlingen slår Lillemarkens Tangosalon igen dørene op. Grillen tændes kl. 18 til jeres medbragte mad, og omkring kl. 19 vil tonerne flyde ud af højttalerne. Vi glæder os til at følge op på den succesfulde åbningsmilonga i juni.
 
Kommer du langvejs fra, siger du bare til, så skaffer vi overnatning, enten hos os eller i nærheden.
 
 
Tango på Bølgen
På torsdag d. 6. juli er der milonga på Bølgen i Svendborg. Bølgen er en flydepram, placeret i Svendborg Havn - med et rigtig fint dansegulv. 
Fra 19-20 er der introduktion for begyndere, og kl 20:00 er dansegulvet åbent for alle. Vejrudsigten ser fornuftig ud, men skulle der komme regn, så flytter vi indenfor på Kammerateriet, som er et værtshus/ spillested længere henne på havnen. Uanset vejret gennemføres arrangementet.
 
 
Begynderweekend i Lillemarken
Har du, eller kender du nogen, som har lyst til at bruge sommerferien mere aktivt, så er der her en udsøgt mulighed for at gøre noget anderledes i sommerferien. D. 22.-23. juli har vi en hel weekend med begynderundervisning på vores udendørs dansegulv. Læs mere nedenfor. 
 
 
Vi ses
Trine Bjørnild
24644257
 
 
 
 

Milonga Bølgen

WBI

Sydfyn/Milonga Holder du af at danse under åben himmel? Og godt kan lide havet, både og lugten af tjære? Så skal du komme til Svendborg d. 6/7 og danse på husbåden "Bølgen".

Read More
 

Lillemarkens Tangosalon

LTBET

Sydfyn/Milonga Holder du af at danse under åben himmel? Af mega hygge og et gæstfrit værtspar? Så skulle du prøve Lillemarkens Tangosalon d. 19/8 hos Trine og Morten

Read More
 
 
         
 

Let øvet

BannerletIntro2

Sydfyn/Undervisning 6 gange undervisning med start d. 8/1 2018 fra kl 19:00 til kl 20:30 på Vester Skerninge Friskole.

Read More
 
 

Nybegynder tangoweekend

BannerNybegynderWeekendJanuar2018Intro

 Sydfyn/Undervisning Kniber det med at få tid til at starte på den argentinske tango i hverdagen? Så har Trine og Morten et hold for dig der gerne vil igang med at danse.

Read More
 
       
     Copyright © 2012 Bailaeltango.dk · Afmeld nyhedsbrev?