Nyhedsbrev fra Bailá el Tango - uge 8 2017

 

         
White100px  Bailaeltangomailheader White100px 
       
     Nyhedsmail uge 8 2017  
 

Kære Visitor

Indhold af nyhedsbrev:


Bliv medlem!
Det er nu tid til at få fornyet sit medlemskab og til jer, som ikke er medlemmer opfordres I til at blive det i 2016. Medlemmerne er grundstammen for udviklingen af vores tangomiljø!

Medlemmer af Baila el Tango får rabat ved foreningens practica, workshops, undervisning, og milonga, samt sommerfest, nytårsfest og andre særlige arrangementer. Derudover bliver der ved fremvisning af medlemskort også givet rabat ved practica og milongaer i Kolding og Aarhus.

Medlemsskab af en anden tangoforening på fyn eller jylland giver adgang til foreningens practica og milonga til medlemspris, men ikke til undervisning, workshop, sommerfest, nytårsfest og andre særlige arrangementer.

For at blive medlem indbetaler du kontingentet på 200 kr. på foreningens konto i Andelskassen Fyn reg.nr. 5994 kt.nr. 0001047694.

Hvis du har ændringer til dine registrerede oplysninger som navn, adresse, mobil, e-mail eller dine første seks cifre i CPR nr. så kontakt Ole på omahan60@gmail.com

Har du ikke tidligere været medlem, så kontakt Ole på omahan60@gmail.com og skriv ovennævnte oplysninger.


Generalforsamlingen i Bailá el Tango
Generalforsamlingen bliver afholdt den 26/3 kl. 13  - 14 på Westersø Tangosalon. Hvis du har lyst til at være med i et positivt fællesskabet omkring den argentinske tango, så har du muligheden for det her.

Bestyrelsen består af 7 medlemmer, hvoraf de 3 er på valg. 3 medlemmer ønsker genvalg. Dertil skal der vælges 2 suppleanter samt 1 revisor og 1 revisorsuppleant.

Har du forslag eller emner, der skal behandles på generalforsamlingen, så skal du indsende det senest 6 dage før til én fra bestyrelsen.

På mødet vil vi diskutere udviklingen af tangomiljøet på Fyn. Bestyrelsen vil udvælge nogle emner, som vil blive offentliggjordt senere på hjemmesiden sammen med de indkomne emner fra jer.

Bestyrelsen ønsker at aktivere flere i miljøet til forskellige konkrete opgaver. Du opfordres til at møde op. Læs mere nedenfor.


Lær Argentinsk Tango i Odense
Lis og Ernst vender nu tilbage og tilbyder undervisning for nybegyndere, som ikke tidligere har stiftet bekendtskab med den dejlige dans eller vil igang igen. Holdet bliver fulgt op af et hold på fortsætter niveau. Læs mere nedenfor.

Tangoundervisning på HIPS
Marianne & Fabrice vender igen tilbage til HIPS Dance Studio med et fortsætter hold. Læs mere nedenfor.

Workshops på stribe i marts
I 3 weekender her i marts vil der være mulighed for at få top-kvalificeret undervisning med Dante Culcuy & Miriam Orcutt (Arg/Eng), Jimena Romero Barbieri & Lucas Di Giorgio (Arg) og Diego Riemer & Natalia Cristobal Rivé (Arg). Se mere nedenfor!

Undervisning i Kerteminde
Nina & Allan Kim er igen på banen med undervisning for nybegyndere og let-øvede. Læs mere nedenfor.


Milonga Kongens Have i Odense
Vi glæder os til at slå dørene op for dans i den smukke foyer på Odense Teater. I samarbejde med teateret og den nye Café og Restaurent Kongens Have er det lykkeds at få en aftale op at stå. Sæt allerede kryds i kalenderen søndag eftermiddag den 9/4 og 14/5.
Vi arbejder på at etablere en gruppe af frivillige til at stå bag milonga'er i Odense. Hvis du synes det kunne være sjovt, så kontakt mig endelig!

Milonga på KulturØen i Middelfart
Nu slår Tango Middelfart til den igen med stor orkester den 6. maj med den smukke udsigt over Lillebælt. Sæt kryds i kalenderen. Læs mere nedenfor.

Sommerfest 2017
Baila el Tango afholder sommerfest i den dejlige skovpavillon og med det dejlige orkester Orquesta Hamburg Quintet. Sæt Kryd i kalenderen. Læs mere nedenfor.

Vel mødt og kærlig hilsen

Henning Leth
Formand

40953877
henning.leth@live.com 


 
 

Baila el Tango Årsmøde 2017

bailaeltangotemadag20115

Forening/Opslag Indkaldelse til Årsmødet 2017 for Bailá el Tango - Argentinsk Tango på Fyn. Få indflydelse på hvem der bliver valgt ind i bestyrelsen til generalforsamlingen og deltag i diskussionen om hvilken vej vi skal udvikle os.

Søndag den 26. marts 2017 kl. 12 - 17 Westersø Tangosalon, Skibhusvej, 5000 Odense C 

Read More
 

Lær Argentinsk Tango - Nybegyndere med Lis og Ernst

Hjemmeside LaerTango Begyndere Efteraar20174309

Odense/undervisning Dette tilbud er for dig, som aldrig har danset tango - eller lige er begyndt. Vi afholder et undervisningsforøb over 5 aftener, hvor du og din kæreste/partner, dels kan lære den spændende argentinske tango, og dels kan lære tangomiljøet lidt at kende.

Tirsdage den 24/10, 7/11, 14/11, 21/11og 28/11 kl. 18:30 - 20:00 undervisning og efterfølgende practica i Rosenbæk Huset

Read More
 
         
 

Undervisning med Marianne & Fabrice på HIPS

Marianne  Fabtice - Kopi

Odense/undervisning Tango 1 – begynder fortsat over 5 gange. Undervisningen er målrettet til dig, der har deltaget i et enkelt eller to begynderkurser tidligere. Hovedvægt forbliver på den tætte stil. Vi gennemgår og forbedrer de ting vi har lært på begynderkurset på ny. 

Tirsdage med start den 7/3 kl. 18:30 - 20 på HIPS Dance Studio

 

Workshop med Miriam & Dante (Eng/Arg)

Miriam y Dante

Odense/Workshop Atter på lynvisit i Odense! More details on the venue and exact program will follow, so stay tuned.

Weekend 10 - 11/3

Read More
 
         
 

Undervisning med Nina & Allan i Kerteminde

Nina Niels

Kerteminde/undervisning Nina har igen inviteret Allan Kim til Kerteminde som gæstelærer. Tango undervisning for alle. Nærvær, magi og hygge. Inviter din nabo, kellega eller kæreste med. Vi har det sjovt sammen igen og igen.

Mandage 20/3, 27/3, 3/4, 10/4 og 24/4kl. 17 - 18 Kvindeteknik, kl. 18 - 19:15 for begyndere og 19:15 - 20:30 for øvede 

 

Read More
   

Workshop med Jimena & Lucas

Jimena  Lucas - Kopi

Odense/workshop I am very happy to be able to announce that María Jimena Barbieri together with her partner Lucas Di Giorgio di Giorgio will visit Odense.

18 - 19/3 på HIPS Dance Studio

Read More
 
         
 

Workshop med Natalia & Diego

Diego  Natalia

Ollerup/Workshop Diego og Natalia kommer og underviser i, hvordan vi kan gøre Tangoen smukkere, mere raffineret, mere elegant. Vals, Milonga og Tango. Undervisningsniveauet er letøvet og opefter. Nærmere oplysninger HER

Weekend 24 - 26/3 på Ollerup Friskole

 

Milonga på KulturØen i Middelfart

Orquesta - Social de Tango

Middelfart/Milonga Denne gang Indbyder Middelfart Tangoforening til en Milonga med levende orkester på Kulturøen. Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at danse til levende musik i den fantastisk smukke sal med udsigt til Broerne og Bæltet og solnedgang.
Lørdag den 6/5 kl 19:30 - 23:30

 

Read More
 
         
 

Sommerfest 2017 i Assens Skovpavillon

cache 2464341720

Assens/milonga Traditionen tro så afholder Baila el Tango sommerfest. Denne gang vender vi igen tilbage til de smukke og velegnede lokaler, som Assens Skovpavillon udgør. Der vil være mulighed for hygge i og omkring pavillonen og den smukke by. Introduktion til den argentinske tango, DJ og levende musik 

Lørdag den 27/5 kl. 12 - 01

Read More
     
         
     Copyright © 2012 Bailaeltango.dk · Afmeld nyhedsbrev?