Nyhedsbrev fra Bailá el Tango - uge 4 2017

 

         
White100px  Bailaeltangomailheader White100px 
       
     Nyhedsmail uge 4 2017  
 

Kære Visitor

Indhold af nyhedsbrev:

Bliv medlem!
Det er nu tid til at få fornyet sit medlemskab og til jer, som ikke er medlemmer opfordres I til at blive det i 2016. Medlemmerne er grundstammen for udviklingen af vores tangomiljø!

Medlemmer af Baila el Tango får rabat ved foreningens practica, workshops, undervisning, og milonga, samt sommerfest, nytårsfest og andre særlige arrangementer. Derudover bliver der ved fremvisning af medlemskort også givet rabat ved practica og milongaer i Kolding og Aarhus.

Medlemsskab af en anden tangoforening på fyn eller jylland giver adgang til foreningens practica og milonga til medlemspris, men ikke til undervisning, workshop, sommerfest, nytårsfest og andre særlige arrangementer.

For at blive medlem indbetaler du kontingentet på 200 kr. på foreningens konto i Andelskassen Fyn reg.nr. 5994 kt.nr. 0001047694.

Hvis du har ændringer til dine registrerede oplysninger som navn, adresse, mobil, e-mail eller dine første seks cifre i CPR nr. så kontakt Ole på omahan60@gmail.com

Har du ikke tidligere været medlem, så kontakt Ole på omahan60@gmail.com og skriv ovennævnte oplysninger.

Workshops og privattimer med Hany & Bryndis (Kbh)
De første 3 weekender med dette dygtige par er vel gennemført! God tilslutning og gode tilbagemeldinger! Det er dejligt trygt at kunne følge de samme lærer over flere weekender. Det sidste besøg i denne omgang bliver 4/2. Se mere nedenfor!

Milonga Solvognen
Vi glæder os til igen at slå dørene op i disse dejlige lokaler den 4/2. Lige som sidst er Bryndis Halldorsdottir DJ. Glæd dig! Se mere nedenfor.

Lær Argentinsk Tango i Odense
Lis og Ernst vender nu tilbage og tilbyder undervisning for nybegyndere, som ikke tidligere har stiftet bekendtskab med den dejlige dans eller vil igang igen. Holdet bliver fulgt op af et hold på fortsætter niveau. Vi kalder holdet Begynder Fortsat 2. Læs mere nedenfor.

Tangoundervisning på HIPS
Marianne & Fabrice vender igen tilbage til HIPS Dance Studio med et fortsætter hold. Læs mere nedenfor.

Vel mødt og kærlig hilsen

Henning Leth
Formand

40953877
henning.leth@live.com

 

 
 

Undervisning med Hany & Bryndis (Kbh)

Bryndis  Hany 2

Odense/workshop Igen skal vi opleve dette vidunderlige par her i Odense. Deres pædagogik og gode humør får deltagerne til at føle sig høje. Temaet  for undervisningen er musikken, boleos og ganchos. Der vil være mulighed for privatundervisning om søndagen.

Lørdag den 4/2 kl. 13 - 18 workshop for letøvede og øvede.

Read More
 

Milonga på Solvognen

Logo 200x125

Odense/Milonga Baila el Tango arrangerer igen milonga i Solvognen efter den store succes sidst i november! Det er et smukt egnet lokale med en særlig atmosfære, som passer til nærværet i tangoen. Der vil være Bryndis Halldorsdottir (Kbh) som er DJ.

Lørdag den 4/2 kl. 18:30 - 20 Introduktion til nybegyndere, kl. 20 - 01 Milonga (social dans). Mød frem til denne smukke oplevelse!

 

Read More
 
         
 

Tema undervisning af Marianne & Fabrice

Marianne  Fabtice - Kopi

Odense/Tema Dette nye par i det fynske tango miljø vil undervise dig i Koncept, Embrace og Walk med udgangspunkt i den tætte stil. Undervisningen er for alle niveauer og det er gratis. Tilmelding er ikke nødvendigt.

Tirsdag den 14/2 kl. 19 - 20 i Rosenbækhuset

 

Lær Argentinsk Tango - Nybegyndere med Lis og Ernst

Hjemmeside LaerTango Begyndere Efteraar20174309

Odense/undervisning Dette tilbud er for dig, som aldrig har danset tango - eller lige er begyndt. Vi afholder et undervisningsforøb over 5 aftener, hvor du og din kæreste/partner, dels kan lære den spændende argentinske tango, og dels kan lære tangomiljøet lidt at kende.

Tirsdage den 24/10, 7/11, 14/11, 21/11og 28/11 kl. 18:30 - 20:00 undervisning og efterfølgende practica i Rosenbæk Huset

Read More
 
         
 

Undervisning med Marianne & Fabrice på HIPS

Marianne  Fabtice - Kopi

Odense/undervisning Tango 1 – begynder fortsat over 5 gange. Undervisningen er målrettet til dig, der har deltaget i et enkelt eller to begynderkurser tidligere. Hovedvægt forbliver på den tætte stil. Vi gennemgår og forbedrer de ting vi har lært på begynderkurset på ny. 

Tirsdage med start den 7/3 kl. 18:30 - 20 på HIPS Dance Studio

     
         
     Copyright © 2012 Bailaeltango.dk · Afmeld nyhedsbrev?