Nyhedsbrev fra Tango på Sydfyn

 

         
 

 

   logoblackheartfull  
       
     Nyhedsmail Januar 2016  
 

Kære Visitor

Lige et hurtigt ekstraordinært nyhedsbrev med vigtig info om ændringer i kalenderen i morgen d. 18. januar.

 
I morgen d. 18. januar skulle vi have startet 2 hold i Faaborg. Der er dog sket en fejl i forhold til booking af lokale, så derfor er der i den sidste uge blevet arbejdet på højtryk for at finde et alternativt sted i Faaborg. Det er ikke lykkes, så derfor har vi flyttet undervisningen til V. Skerninge Friskole istedet for at aflyse. Adressen er Nyvej 7,  5762  V. Skerninge.
 
I morgen fra 18:15-19:45 laver vi istedet en gratis prøvetime for alle, som har lyst til at prøve den argentinske tango. Har du prøvet at danse for nogle år siden, og vil du gerne have frisket grundtrinene op igen, fordi alt er gået i glemmebogen, er du også velkommen. Det er dog vigtigt at komme parvis.
 
Det letøvede hold får en gratis milongaworkshop på letøvet niveau fra 20:00-21:30, som plaster på såret. Også her er alle velkomne, parvis :).
 
Hvis du efter prøvetimen i morgen skulle have lyst til at hoppe på et begynderhold, så er der mulighed for at hoppe på mandagsholdet i Vester Skerninge eller onsdagsholdet i Faaborg. 
Parvis tilmelding til Trine@bjornild.dk - 24644257
 
Alternativt vil der i Borgerforeningen i Svendborg fra d. 14. februar og 3 torsdage frem i ulige uger være et begynderforløb v/ Erik Baumgarten og Kirsten Østergaard. Tidspunkt er fra 18:00-19:00.
Parvis tilmelding til TinaKarinaMortenen@gmail.com - 23399792
 
Og så er der jo selvfølgelig Morbror Tages Tangosalon på torsdag. Suzanne Ewans underviser her i kvindeteknik fra 18:00-19:00. Partner er ikke nødvendig. Alle er velkomne, uanset niveau.
 
Næste dato for Frøken Annas Tangopavillon er d. 11. februar, så du allerede nu kan sætte x i kalenderen. I lørdags var der åbningsmilonga med rigtig flot fremmøde og meget hyggelig stemning.
 
Det var vist alt for nu.
 
 
Vi ses
Trine Bjørnild
 
 

 

 
     
         
         
       
     Copyright © 2012 Bailaeltango.dk · Afmeld nyhedsbrev?