Nyhedsbrev fra Bailá el Tango - uge 1 2017

 

         
White100px  Bailaeltangomailheader White100px 
       
     Nyhedsmail uge 1 2017  
 

Kære Visitor

Indhold af nyhedsbrev:

GODT NYTÅR! Ønskes til alle tangodansere! 2016 har igen været et forrygende år, men 2016 bliver givetvis ikke mindre forrygende. Allerede nu summer det med planlægning af aktiviteter rundt omkring på Fyn.

Vi bliver flere og flere, som er aktive i udbredelsen af den argentinske tango. Denne fremgang skal vi fortsat holde fast i. Der opstår hele tiden nye initiativer for at afprøve nye ideer og udvikle eksisterende. Det er dejligt at opleve, og viser at vi er mange, som kærer sig om vores fælleskab her på Fyn! Baila el Tango ser sig selv som rammen for dette fælleskab. Støt derfor vores arbejde og bliv medlem!

Bliv medlem!
Det er nu tid til at få fornyet sit medlemskab og til jer, som ikke er medlemmer opfordres I til at blive det i 2016. Medlemmerne er grundstammen for udviklingen af vores tangomiljø!

Medlemmer af Baila el Tango får rabat ved foreningens practica, workshops, undervisning, og milonga, samt sommerfest, nytårsfest og andre særlige arrangementer. Derudover bliver der ved fremvisning af medlemskort også givet rabat ved practica og milongaer i Kolding og Aarhus.

Medlemsskab af en anden tangoforening på fyn eller jylland giver adgang til foreningens practica og milonga til medlemspris, men ikke til undervisning, workshop, sommerfest, nytårsfest og andre særlige arrangementer.

For at blive medlem indbetaler du kontingentet på 200 kr. på foreningens konto i Andelskassen Fyn reg.nr. 5994 kt.nr. 0001047694.

Hvis du har ændringer til dine registrerede oplysninger som navn, adresse, mobil, e-mail eller dine første seks cifre i CPR nr. så kontakt Ole på omahan60@gmail.com

Har du ikke tidligere været medlem, så kontakt Ole på omahan60@gmail.com og skriv ovennævnte oplysninger.

Ting Til Tango
Bente og Henning laver et lille eksperiment med en "lege-stue" for nysgerrige tango-dansere. Vil du være med, så er det den 3/1 det foregår. Læs mere nedenfor.

Workshops og privattimer med Hany & Bryndis (Kbh)
De første 2 weekender med dette dygtige par er vel gennemført! God tilslutning og gode tilbagemeldinger! Det er dejligt trygt at kunne følge de samme lærer over flere weekender. De næste besøg bliver 7/1 og 4/2. Se mere nedenfor!

Baila el Tango Nytårsfest 2017
Nytårsfest vil i år foregå den 7/1 i vores dejlige lokaler i Rosenbæk Huset. Orquesta Tipica Tangarte (Malmø) og DJ Maya Wiehe (Malmø) spiller op til dans. Bryndis & Hany vil givetvis give en uforglemmelig oplevelse i et formidabel show. Det bliver et brag af en fest, hvor du kommer med den bedste ret til fælles buffé. Glæd dig! Det gør vi! Se mere nedenfor.

Undervisning med Nina & Allan i Kerteminde
Det sjove og seje arbejde fra Nina med Allan Kim som gæstelærer starter op igen. Nina som eye-chatcher og Allan som fantastisk tekniker kan kun blive sjovt og godt. Se mere nedenfor.

Lær Argentinsk Tango i Odense
Som noget nyt tilbyder vi undervisning til jer som gerne vil videre efter at have gennemført et hold for Begynder Fortsat. Vi kalder holdet Begynder Fortsat 2. Læs mere nedenfor.

Samtidig har vi fornøjelsen af at byde Marianne & Fabrice velkommen til at hjælpe os med undervisning  af nybegyndere i regi af Baila el Tango. Vil du prøve den tætte stil så meld dig her! Læs mere nedenfor.

#MereEndEnDans Tango i det sydfynske
Under dette slogan tilbyder Trine og Morten i det sydfynske introduktionskusus i Vester Skerninge og Faaborg, samt kursus for let-øvede i Faaborg. For flere detaljer læs nedenfor.

Ny milonga i Svendborg og gentagelse af Milonga Solvognen i Odense
Nu er der 3 milongaer i det sydfynske! Den seneste hedder såmænd Frøken Anna! Én gang om måneden med start den 14/1. Jørgen, Susanne og Andrew står bag. Læs mere nedenfor.

I Odense forsøger vi os frem med forskellige muligheder. Vi gentager succesen med Solvognen som milonga til den 4/2 og nu også med introduktion.
OBS! Hvis du gerne vil være med til at køre en milonga i Odense, så kontakt mig endelig.

Vel mødt og kærlig hilsen

Henning Leth
Formand

40953877
henning.leth@live.com

 

 
 

Ting Til Tango med Bente og Henning

 DSC8816 - Kopi

Odense/undervisning TTTango er en mulighed for dig at give inspiration til andre tango dansere og modtage inspiration fra andre tango dansere til din dans. Kom og være med til dette eksperiment med Bente og Henning som facilitator. Deltagelse er gratis og det er for alle niveauer.

Tirsdag 3/1 kl. 19 - ca. 20 i Rosenbæk Huset med efterfølgene Practilonga.

 

Undervisning med Hany & Bryndis (Kbh)

Bryndis  Hany 2

Odense/workshop Igen skal vi opleve dette vidunderlige par her i Odense. Deres pædagogik og gode humør får deltagerne til at føle sig høje. Temaet  for undervisningen bliver musikalitet og milonga . Der vil være mulighed for privatundervisning om søndagen.

Lørdag den 7/1 kl. 13 - 18 workshop for letøvede og øvede.  Parret kommer også med nyt tema den 4/2

Read More
 
         
 

Nytårsfest 2017 i Rosenbækhuset

Orquesta Tipica Tangarte 

Odense/Milonga Traditionen tro så skal der festes i anledningen af det nye år. Der vil i år være  orkesteret Orquesta Tipica Tangarte (Malmö) og DjFulanaDeTal (Malmö), der spiller.  Bryndis Halldorsdottir (Isl) og Hany Hadaya (Øst) fra København vil vise sit fantastiske show. Glæd jer til en festlig aften/nat!

Lørdag den 7/1 kl. 18:00 - 01 Sæt kryds i kalenderen.

Read More
 

Undervisning med Nina & Allan i Kerteminde

Nina Niels

Kerteminde/undervisning Nina har inviteret Allan Kim til Kerteminde som gæstelærer. Tango undervisning for alle. Nærvær, magi og hygge. Inviter din nabo, kellega eller kæreste med. Vi har det sjovt sammen igen og igen.

Mandage 9/1, 16/1, 23/1, 30/1 og 6/2 kl. 18 - 19:15 for begyndere og 19:15 - 20:30 for let-øvede 

 

Read More
 
         
 

Lær Argentinsk Tango - Fortsættere 2 med Bente og Henning

Hjemmeside LaerTango Efteraar2017 - Kopi

Baila el Tango Har du gennemført et hold på fortsætter-niveau, kan du her på Fortsætter 2 holdet komme videre med at gøre dig mere fortrolig med de figurerne du har lært indtil nu. Vi går dybere ned i teknikken bag og laver øvelser som underbygger din dans. Vi introducerer enkelte nye figurer, som kitter dansen sammen.

Tirsdage den 4/9, 11/9, 18/9, 25/9, 2/10 og 9/10 kl. 18:30 - 20:00 undervisning på Vestre Skole og efterfølgende practica i Rosenbækhuset. 

Read More
 

Frøken Annas Tangopavillon

Bailaeltangocover2

Sydfyn/Milonga There's a lady in town! Frøken Anna bor i Svendborg og har en milonga der kører en gang om måneden.

Læs mere om Tangopavilionen HER

 
         
   

Begynderhold med Marianne & Fabrice

Marianne  Fabtice - Kopi

Odense/undervisning For dig der aldrig har danset tango før, eller har været til begynderundervisning før en enkelt eller to gange før. Vi lægger vægt på den tætte stil, så der vil være udfordringer for alle! Der tilbydes 6 gange undervisning

Tirsdage med start den den 10/10 og slut den 14/11 kl. 18:30 - 20 undervisningforegår på HIPS

Read More
 
         
     
         
 

Milonga på Solvognen

Logo 200x125

Odense/Milonga Baila el Tango arrangerer igen milonga i Solvognen efter den store succes sidst i november! Det er et smukt egnet lokale med en særlig atmosfære, som passer til nærværet i tangoen. Der vil være Bryndis Halldorsdottir (Kbh) som er DJ.

Lørdag den 4/2 kl. 18:30 - 20 Introduktion til nybegyndere, kl. 20 - 01 Milonga (social dans). Mød frem til denne smukke oplevelse!

 

Read More
     
       
     Copyright © 2012 Bailaeltango.dk · Afmeld nyhedsbrev?