Nyhedsbrev fra Bailá el Tango - uge 51 2016

 

         
White100px  Bailaeltangomailheader White100px 
       
     Nyhedsmail uge 51 2016  
 

Kære Visitor

Indhold af nyhedsbrev:

Glædelig Jul Milonga
Julen står for døren. Vi vil vi gerne sige glædelig jul til alle tango dansere med en milonga i Kulturmaksinens Store sal. Se mere nedenfor.

Ting Til Tango
Bente og Henning laver et lille eksperiment med en "lege-stue" for nysgerrige tango-dansere. Vil du være med, så er det den 3/1 det foregår. Læs mere nedenfor.

Workshops og privattimer med Hany & Bryndis (Kbh)
De første 2 weekender med dette dygtige par er vel gennemført! God tilslutning og gode tilbagemeldinger! Det er dejligt trygt at kunne følge de samme lærer over flere weekender. De næste besøg bliver 7/1 og 4/2. Se mere nedenfor!

Baila el Tango Nytårsfest 2017
Nytårsfest vil i år foregå den 7/1 i vores dejlige lokaler i Rosenbæk Huset. Orquesta Tipica Tangarte (Malmø) og DJ Maya Wiehe (Malmø) spiller op til dans. Bryndis & Hany vil givetvis give en uforglemmelig oplevelse i et formidabel show. Det bliver et brag af en fest, hvor du kommer med den bedste ret til fælles buffé. Glæd dig! Det gør vi! Se mere nedenfor.

Lær Argentinsk Tango i Odense
Som noget nyt tilbyder vi undervisning til jer som gerne vil videre efter at have gennemført et hold for Begynder Fortsat. Vi kalder holdet Begynder Fortsat 2. Læs mere nedenfor.

Samtidig har vi fornøjelsen af at byde Marianne & Fabrice velkommen til at hjælpe os med undervisning  af nybegyndere i regi af Baila el Tango. Vil du prøve den tætte stil så meld dig her! Læs mere nedenfor.

#MereEndEnDans Tango i det sydfynske
Under dette slogan tilbyder Trine og Morten i det sydfynske introduktionskusus i Vester Skerninge og Faaborg, samt kursus for let-øvede i Faaborg. For flere detaljer læs nedenfor.

Vel mødt og kærlig hilsen

Henning Leth
Formand

40953877
henning.leth@live.com

 

 
 

Glædelig Jul Milonga på Kulturmaskinen

Julenisser - Kopi

Odense/milonga Baila el Tango vil gerne sige glædelig jul til alle tangodansere fra nær og fjern. Kom og hyg dig! Få et tiltrængt break midt i jule travlheden med en skøn tango og lidt mundgodt. Tag selv drikkevarer med.

Tirsdag den 20/12 kl. 19 - 21 i Kulturmaskinens Store sal

 

Ting Til Tango med Bente og Henning

 DSC8816 - Kopi

Odense/undervisning TTTango er en mulighed for dig at give inspiration til andre tango dansere og modtage inspiration fra andre tango dansere til din dans. Kom og være med til dette eksperiment med Bente og Henning som facilitator. Deltagelse er gratis og det er for alle niveauer.

Tirsdag 3/1 kl. 19 - ca. 20 i Rosenbæk Huset med efterfølgene Practilonga.

 
         
 

Undervisning med Hany & Bryndis (Kbh)

Bryndis  Hany 2

Odense/workshop Igen skal vi opleve dette vidunderlige par her i Odense. Deres pædagogik og gode humør får deltagerne til at føle sig høje. Temaet  for undervisningen bliver musikalitet og milonga . Der vil være mulighed for privatundervisning om søndagen.

Lørdag den 7/1 kl. 13 - 18 workshop for letøvede og øvede.  Parret kommer også med nyt tema den 4/2

Read More
   

Nytårsfest 2017 i Rosenbækhuset

Orquesta Tipica Tangarte 

Odense/Milonga Traditionen tro så skal der festes i anledningen af det nye år. Der vil i år være  orkesteret Orquesta Tipica Tangarte (Malmö) og DjFulanaDeTal (Malmö), der spiller.  Bryndis Halldorsdottir (Isl) og Hany Hadaya (Øst) fra København vil vise sit fantastiske show. Glæd jer til en festlig aften/nat!

Lørdag den 7/1 kl. 18:00 - 01 Sæt kryds i kalenderen.

Read More
 
         
 

Undervisning med Nina & Allan i Kerteminde

Nina Niels

Kerteminde/undervisning Nina har inviteret Allan Kim til Kerteminde som gæstelærer. Tango undervisning for alle. Nærvær, magi og hygge. Inviter din nabo, kellega eller kæreste med. Vi har det sjovt sammen igen og igen.

Mandage 9/1, 16/1, 23/1, 30/1 og 6/2 kl. 18 - 19:15 for begyndere og 19:15 - 20:30 for let-øvede 

 

Read More
 

Lær Argentinsk Tango - Fortsættere 2 med Bente og Henning

Hjemmeside LaerTango Efteraar2017 - Kopi

Baila el Tango Har du gennemført et hold på fortsætter-niveau, kan du her på Fortsætter 2 holdet komme videre med at gøre dig mere fortrolig med de figurerne du har lært indtil nu. Vi går dybere ned i teknikken bag og laver øvelser som underbygger din dans. Vi introducerer enkelte nye figurer, som kitter dansen sammen.

Tirsdage den 4/9, 11/9, 18/9, 25/9, 2/10 og 9/10 kl. 18:30 - 20:00 undervisning på Vestre Skole og efterfølgende practica i Rosenbækhuset. 

Read More
 
         
   

Begynderhold med Marianne & Fabrice

Marianne  Fabtice - Kopi

Odense/undervisning For dig der aldrig har danset tango før, eller har været til begynderundervisning før en enkelt eller to gange før. Vi lægger vægt på den tætte stil, så der vil være udfordringer for alle! Der tilbydes 6 gange undervisning

Tirsdage med start den den 10/10 og slut den 14/11 kl. 18:30 - 20 undervisningforegår på HIPS

Read More
 
         
     
       
     Copyright © 2012 Bailaeltango.dk · Afmeld nyhedsbrev?