Nyhedsbrev fra Tango på Sydfyn

 

         
 

 

   logoblackheartfull  
       
     Nyhedsmail December 2016  
 

Kære Visitor

Så er det tid til at sende en stor julehilsen til jer alle. Det har været et travlt efterår med en masse dejlige tangoaktiviteter. F.eks var Morten og jeg på Svendborg Vandrehjem, hvor vi lavede 1½ times seance med en arbejdsplads, der havde en temadag. Vores indslag var en blanding af fortælling om tangoens historie, og at de selv fik lov at prøve at danse. Det hele var krydret med input vedr. ledelse og kommunikation. Morten har en kandidat i Systemisk Ledelse og organisationsudvikling, som passer som fod i hose til sådan et arrangement. 1½ time med mange grin og rigtig god energi sammen med ca. 60 mennesker i et alt for lille lokale, så luften var ganske fortættet til sidst, med hvad betød det :). 

 
Tante Theas Tangocafe
Det sidste 3/4 år er der stille og roligt opstået et lille hyggeligt tangomiljø i Faaborg. Der er en lille ihærdig kerne, "Tanterne", som har knoklet på fantastisk vis. Det lykkedes dem at få Fynske Medier til at komme til Tante Theas Tangocafe her først i december. På dagen var der til Tante Thea et rigtig stort fremmøde af jer etablerede dansere, så der virkelig emmede af en god energi og stemning. En rigtig dejlig artikel og video kom der ud af det. Artiklen kom endda i 3 aviser. Vi håber artiklen har inspireret endnu flere faaborggensere til at komme ud af stuerne og fatte danseskoene. ...det skal dog siges, at det ikke er fordi de i Faaborg ligger på den lade side. Kulturlivet er ganske imponerende, så mon ikke vi kan få lusket tangoen ind til endnu flere også. 
 
Se den hyggelige video her.
 
 
Ligeledes kan artiklen læses her:
 
 
I hvert fald fortsætter både Tante Theas Tangocafe fra d. 12. januar og undervisningen i Faaborg fra d. 18. januar.
 
Undervisning på Sydfyn
D. 16. januar starter der et nybegynderhold (introduktionshold) op igen på V. Skerninge Friskole.
D. 18. januar starter der også et nybegynderhold (introduktionshold) op igen i Faaborg i Kulthuset på Byskolen.
Samme dag i Faaborg kører vi et fortsætterhold videre, hvor vi arbejder videre med at gå mere i dybden med grundlæggende teknik og improvisation.
 
Der er parvis tilmelding. Som regel er der "løse" kvinder og en enkelt gang imellem en "løsgående" herre, som gerne vil lære at dans, så kan vi forsøge at matche. Løb dog ikke an på det, men forsøg at finde en dansepartner selv. 
 
Læs mere på link nedenfor.
For yderligere information og tilmelding skal jeg kontaktes, trine@bjornild.dk - 24644257.
 
Morbror Tage
På torsdag d. 22. december er der sidste Morbror Tage inden jul. Fra 18-19 underviser Jørgen og Suzanne i milonga igen. Niveau er letøvet.
 
Første Morbror Tage i det nye år er d. 5. januar. Her vil Morten og jeg lave introduktion til tango, så nye kan se, om det er noget, inden de hopper på et af holdene, der starter i uge 3. 
 
Nytårsbal
Baila el Tango har nytårsbal d. 7. januar. Det plejer at være rigtig hyggeligt. Der er levende musik med et orkester fra Sverige, Orquesta Tipica Tangarte. Hany og Bryndis er også i byen igen samme dag. Man plejer at få rabat på entreen til nytårsballet, hvis man er medlem af Baila el Tango, så skynd jer at melde jer ind eller forny jeres medlemsskab, hvis I vil have fuldt udbytte af næste års medlemsskab. Læs mere om nytårsballet nedenfor.
 
Hav en rigtig god jul og et fantastisk nytår - med masser af argentinsk tango.
Vi ses
Trine Bjørnild
 
 
     
         
     

Nytårsfest 2017 i Rosenbækhuset

Orquesta Tipica Tangarte 

Odense/Milonga Traditionen tro så skal der festes i anledningen af det nye år. Der vil i år være  orkesteret Orquesta Tipica Tangarte (Malmö) og DjFulanaDeTal (Malmö), der spiller.  Bryndis Halldorsdottir (Isl) og Hany Hadaya (Øst) fra København vil vise sit fantastiske show. Glæd jer til en festlig aften/nat!

Lørdag den 7/1 kl. 18:00 - 01 Sæt kryds i kalenderen.

Read More
 
       
     Copyright © 2012 Bailaeltango.dk · Afmeld nyhedsbrev?