Nyhedsbrev fra Bailá el Tango - uge 49 2016

 

         
White100px  Bailaeltangomailheader White100px 
       
     Nyhedsmail uge 49 2016  
 

Kære Visitor

Indhold af nyhedsbrev:

Vi er kommet ind i julemåneden, men stadig er der aktiviteter rundt på Fyn inden julefreden sænker sig over øen. En opfordring til at tilmelde jer den kommende weekends workshops og deltage i fejringen af Tangoens dag.

En tilsvarende opfordring skal lyde den første weekend i januar. Her er der også seminar og workshop, samt den traditionsrige Nytårsfest, som er en anledning til at marker starten på det nye tango år.

Workshops og privattimer med Hany & Bryndis (Kbh)
Første weekend med dette dygtige par er vel gennemført! God tilslutning og gode tilbagemeldinger! Det er dejligt trygt at kunne følge de samme lærer over flere weekender. De næste besøg bliver 10/12 og 7/1. Se mere nedenfor!

Milonga i Spejlteltet: Tango'ens Dag 2016
Lige som sidste år vil vi igen fejre tangoen i det smukke spejltelt på Sorte Brødre Torv i Odense. Kom og være med til at gøre dette stemningsfulde sted til en tradition. Vi glæder os til at slå dørene op for jer tangolystne dansere den 10/12. Se mere nedenfor.

Baila el Tango Nytårsfest 2017
Nytårsfest vil i år foregå den 7/1 i vores dejlige lokaler i Rosenbæk Huset. Orquesta Tipica Tangarte (Malmø) og DJ Maya Wiehe (Malmø) spiller op til dans. Bryndis & Hany vil givesvis give en uforglemmelig oplevelse i et formidabel show. Det bliver et brag af en fest, hvor du kommer med den bedste ret til fælles buffé. Glæd dig! det gør vi! Se mere nedenfor.

Vel mødt og kærlig hilsen

Henning Leth
Formand

40953877
henning.leth@live.com

 

 
 

Undervisning med Hany & Bryndis (Kbh)

Bryndis  Hany 2

Odense/workshops Igen skal vi opleve dette vidunderlige par her i Odense. Deres pædagogik og gode humør får deltagerne til at føle sig høje. Temaet  for undervisningen bliver teknik, sacadas og enrosques/enganches . Der vil være mulighed for privatundervisning om søndagen.

Lørdag den 10/12 kl. 13 - 18 Workshop for letøvede og øvede.  Parret kommer også med nye temaer  den 7/1 og 4/2

Read More
 

Tango'ens Dag 2016

WP 20141207 001 - KopiWP 20141207 003 - Kopi

Odense/Event Tangoen fejres denne dag overalt i verden. Kom og vær med til at hylde tangodansen på Sorte Brødre Torv i Odense. Her er der opstillet et smukt og stemningsfuldt spejltelt, som er en naturlig ramme for netop tangoen.

Lørdag den 10. december 2016 kl. 19 - 22 milonga

Read More
 
         
 

Undervisning med Hany & Bryndis (Kbh)

Bryndis  Hany 2

Odense/workshop Igen skal vi opleve dette vidunderlige par her i Odense. Deres pædagogik og gode humør får deltagerne til at føle sig høje. Temaet  for undervisningen bliver musikalitet og milonga . Der vil være mulighed for privatundervisning om søndagen.

Lørdag den 7/1 kl. 13 - 18 workshop for letøvede og øvede.  Parret kommer også med nyt tema den 4/2

Read More
   

Nytårsfest 2017 i Rosenbækhuset

Orquesta Tipica Tangarte 

Odense/Milonga Traditionen tro så skal der festes i anledningen af det nye år. Der vil i år være  orkesteret Orquesta Tipica Tangarte (Malmö) og DjFulanaDeTal (Malmö), der spiller.  Bryndis Halldorsdottir (Isl) og Hany Hadaya (Øst) fra København vil vise sit fantastiske show. Glæd jer til en festlig aften/nat!

Lørdag den 7/1 kl. 18:00 - 01 Sæt kryds i kalenderen.

Read More
 
       
     Copyright © 2012 Bailaeltango.dk · Afmeld nyhedsbrev?