Nyhedsbrev fra Bailá el Tango - uge 43 2016

 

         
White100px  Bailaeltangomailheader White100px 
       
     Nyhedsmail uge 43 2016  
 

Kære Visitor

Indhold af nyhedsbrev:

Ikke så snart, at Fyns Tango Festival 2016 er gennemført med bravour, så myldre det frem med tango aktiviteter rundt omkring på Ø'en. Se mere nedenfor.

Jeg vil benytte lejligheden til at takke for alle jer, der deltog i dette års tangofestival. Stemningen var hele vejen igennem i top og det var jer, som dansere, der i den grad bidrog dertil.  

Seminar, workshops og privattimer med Hany & Bryndis (Kbh)
Vi har fået dette dygtige par til ø'en igen. Denne gang over fire weekender: november, december, januar og februar. Brug den anledning til at følge et par over flere intensive gange. Den første gang bliver 5/11. Se mere nedenfor!

Milonga Solvognen
Et nyt sted skal afprøves som dansested. Vi glæder os til at slå dørene op i disse dejlige lokaler den 5/11. Se mere nedenfor.

Workshops og privattimer med Damián & Virónica (Arg)
Fabrice har fået arrangeret at Damián kommer igen til Odense med hans nye partner Verónica. Det er absolut værd at deltage i. Se mere nedenfor. 

Undskyld jeg først sender nyhedsbrev nu og lidt ufuldstændigt kommrteret. Min brækkede arm generer mig, men der er håb forude.

Vel mødt og kærlig hilsen

Henning Leth
Formand

40953877
henning.leth@live.com

 

 
 

Workshop med Miriam y Dante

Miriam y Dante

Odense/workshop Da Miriam Orcutt og Dante Culcuy var på lynvisit i Odense i august, lovede de at komme igen i oktober. Nu er de på vej og denne gang bliver de en hel weekend! 

Den 28/29/30 oktober på Hips Dance Studeo 

Read More
 

Koncert på Giant Steps i Svendborg

Stine Sexteto Andiamo

Svendborg/event I efteråret er tangoorkestret Sexteto Andiamo fra Buenos Aires på turné i Europa, og Giant Steps har været så heldig at få det suverænt dygtige ensemble til at lægge vejen forbi Sydfyn.

Torsdag den 3/11 kl 20 på Arne B, Vestergade 10, Svendborg

Read More
 
         
 

Koncert og milonga på Galleri Galschiøt

Stine Sexteto Andiamo

Odense/koncert/milonga Galschiøt inviterer os til at lytte og danse til dette fantastiske orkester Sexteto Andiamo fra Argentina. "Lad os komme af sted" til denne oplevelse, som efterhånden er blevet en tradition i de smukke omgivelser galleriet udgør.

Fredag den 4/11 kl. 19 - 23

Read More
   

Tema undervisning i Tango Vals med Hany & Bryndis (Kbh)

Bryndis  Hany 2

Odense/seminar og workshops Endelig får vi igen dette vidunderlige par at se og opleve igen i Odense. Deres pædagogik og gode humør får deltagerne til at føle sig høje. Temaet  for undervisningen vil være tango-vals. Der vil være mulighed for privatundervisning om søndagen.

Lørdag den 5/11 kl. 13 - 18 Seminar for letøvede og workshop for øvede.  Parret kommer også med nye temaer  den 10/12, 7/1 og 4/2

Read More
 
         
 

Milonga på Solvognen

Logo 200x125

Odense/Milonga Baila el Tango arrangerer milonga i et nyt spændende sted, som mange af jer sikkert kender - nemlig i Solvognen! Her er et smukt egnet lokale med en særlig atmosfære, som passer til nærværet i tangoen. Der vil være Bryndis Halldorsdottir (Kbh) som er DJ.

Lørdag den 5/11 kl. 20 - 01 Mød frem til denne smukke oplevelse!

 

Read More
 

Temaundervisning i Tango-vals med Allan Kim

Lisbeth og Allan

Undervisning/Odense Allan Kim, som vi alle kender, tilbyder nu undervisning i Tango vals for tangodansere på let-øvede niveau. Har du deltaget i fortsætter hold én eller flere gange og nået en vis rutine i tangoens basale færdigheder, så har du mulighed for nu at få nye udfordringer.

Tirsdage den 10/10 og 17/10 kl. 19 - 20 med efterfølgende practica

Read More
 
         
 

Lær Argentinsk Tango - Fortsættere på Vester Skole

Hjemmeside LaerTango Beg Begfortsat Efteraar HB 20161897616

Odense/undervisning Er du begynder på fortsætter-niveau, hvor du er blevet fortrolig med basisfiguren og har lært enkelte andre figurer, så afholder vi et undervisningsforøb over 5 aftener, hvor du og din kæreste/partner kan komme videre med dels at lære mere tango og dels at lære tangomiljøet lidt bedre at kende.

Tirsdage den 15/11, 22/11, 29/11, 6/12 og 13/12 kl. 18:30 - 19:45 undervisning på Vester Skole og efterfølgende practica i Rosenbækhuset

 

Read More
 

Undervisning med Damián y Verónica (Arg)

Daniam  Veronica 2

Odense/workshop Det er med glæde at vi sidst i November måned kan få et gensyn af Damian Mechura og sin nye dansepartner Veronica Vasquez!

weekend 26 - 27/11 kl. 14 - 19 workshops og pravate timer. Flere oplysninger følger.

Read More
 
       
     Copyright © 2012 Bailaeltango.dk · Afmeld nyhedsbrev?