Milongas på Fyn

En Milonga er et sted hvor folk kommer og danser tango. På Fyn kan det være Baila el Tango der afholder en milonga eller personer der i samarbejde med Baila el tango står for tango arrangementet. Baila el tango's intention er, at der skal være milongas med jævne mellemrum, så hold øje med denne side og vores kalender.

 

På en milonga kommer folk både alene eller sammen og danser med alle. I Buenos Aires kalder man ofte folk der kommer på milongas for "milongueros".

Milonga på Solvognen

Logo 200x125

Odense/Milonga Baila el Tango arrangerer milonga i Solvognen efter de tidligere succes! Det er et smukt egnet lokale med en særlig atmosfære, som passer til nærværet i tangoen.

Lørdag den 30/9 kl. 20 - 01 Milonga (social dans). Mød frem til denne smukke oplevelse! 

Læs mere...

Frøken Annas Tangopavillon

Bailaeltangocover2

Sydfyn/Milonga There's a new lady in town! Frøken Anna er komme til Svendborg og åbner nu en milonga der skal køre en gang om måneden.

Læs mere om Tangopavilionen her...

Læs mere...

Søndags Milonga i Middelfart

Milonga januar 2016

Middelfart/Milonga Middelfarts muntre søndags-milonga: Se mere her

Søndage kl. 19 - 20 undervisning i milonga kl. 20 - ? social dans

Milonga Kongens Have

2017-03-10 15.22.38

Odense/Milonga I samarbejde med Kongens Have - Café og Restaurent  på Odense Teater afholder vi igen her i efteråret den succesfulde milonga for danseglade tangodansere. Vi danser i den smukke foyer på teaterets 1. sal, som har et absolut dansabelt gulv. Vi glæder os til at se jer igen nu med udviddet åbning i caféen.

3. søndag i måneden fra den 17/9  kl. 14:30 - 17:30 Sæt kryds i kalenderen! 

Læs mere...

Tangosalon ved Nina & Ib

Tangosalon ved Nina og Ib

Odense/Milonga En ny pop op milonga er nu kommet frem fra sit skjul. Milongaen vil lejligvis dukke op når der trænges til en dejlig dans. Ib lægger lokaler til i samarbejde med Nina.

Lørdag den ? kl. 19 - 23 i Studio Westersø, Skibhusvej 52C, 5000 Odense C 

Læs mere...

Morbror Tages Tangosalon

thumb Morbrortage

Sydfyn/Milonga Så er der ved at være gang i Morbror Tage. Han har travlt med at arrangerer en tangosalon i Spejlsalen i Svendborg, og siger "du er velkommen til bare at komme og danse, men vi vil så gerne lærere dig lidt bedre at kende..." .

Læs mere om Salonen her...

Læs mere...