Milongas på Fyn

En Milonga er et sted hvor folk kommer og danser tango. På Fyn kan det være Baila el Tango der afholder en milonga eller personer der i samarbejde med Baila el tango står for tango arrangementet. Baila el tango's intention er, at der skal være milongas med jævne mellemrum, så hold øje med denne side og vores kalender.

 

På en milonga kommer folk både alene eller sammen og danser med alle. I Buenos Aires kalder man ofte folk der kommer på milongas for "milongueros".

Frøken Anna Special

FASartikel

Den 12. april bliver der en fantastisk milonga i Svendborg i det nye "Svendborg forsamlingshus". Læs mere om milongaen på www.tangosydfyn.dk: Link (åbner nyt vindue)

Frøken Annas Tangopavillon

Bailaeltangocover2

Sydfyn/Milonga There's a lady in town! Frøken Anna bor i Svendborg og har en milonga der kører en gang om måneden.

Læs mere om Tangopavilionen HER

Søndags Milonga i Middelfart

Milonga januar 2016

Middelfart/Milonga Middelfarts muntre søndags-milonga: Se mere her

Søndage kl. 19 - 20 undervisning i milonga kl. 20 - ? social dans

Milonga Kongens Have

Kongens have 2

Odense/Milonga I samarbejde med Kongens Have - Café og Restaurent  på Odense Teater afholder vi igen den succesfulde milonga for danseglade tangodansere. Vi danser i den smukke foyer på teaterets 1. sal, som har et absolut dansabelt gulv. Vi glæder os til at se jer igen nu med udviddet åbning i caféen.

3. søndag i måneden, næst gang er det den 18/3  kl. 14:30 - 17:30 Sæt kryds i kalenderen! 

Læs mere...

Morbror Tages Tangosalon

thumb Morbrortage

Sydfyn/Milonga Så er der ved at være gang i Morbror Tage. Han har travlt med at arrangerer en tangosalon i Spejlsalen i Svendborg, og siger "du er velkommen til bare at komme og danse, men vi vil så gerne lærere dig lidt bedre at kende..." .

Læs mere om Salonen her...

Læs mere...