• Fyns Tango Festival 2018

  Baila el tango tilbyder jer igen til efteråret Fyns Tango Festival 2018. Her kan du få inspiration fra særligt dygtige underviserpar af internationalt format. Undervisningen er for alle niveauer herunder også for helt nye som har lyst til at stifte bekendtskab til den argentinske Tango.

  Læs mere...
 • Undervisning

  Baila el tango afholder jævnligt undervisning eller har undervisningstilbud fra folk der brænder for at udbrede tangoen. Undervisningen tager hensyn til det niveau du er på, om du aldrig har danse før, er let øvede eller øvede. Undervisning i tango er typisk forløb over flere gange modsat workshops der vare 1-1½ time og har et særligt tema.

  Læs mere...
 • Milongas

  En Milonga er et sted hvor folk kommer og danser tango. På Fyn kan det være Baila el Tango der afholder en milonga eller personer der i samarbejde med Baila el tango står for tango arrangementet. Baila el tango's intention er, at der skal være milongas med jævne mellemrum, så hold øje med denne side og vores kalender.

  Læs mere...
 • Practicas

  En practica er et sted hvor man øver. Det er typisk en sal hvor der spilles tango musik og hvor alle kan komme og danse. Nogle danser bare og byder hinanden op, mens andre øver trin, teknik og figurer. Du behøves ikke at have en dansepartner med når der afholdes practica, men hvis du/i arbejder med bestemte ting, kan det være en fordel.

  Læs mere...
 • Bliv medlem

  “Baila el Tango” betyder “at danse tango” på spansk, og er samtidig navnet på tango foreningen på Fyn.

  Foreningen Baila el Tango startede som en udløber af de første kurser i argentinsk tango i Odense i december 1997. Foreningens formål er at udbrede kendskabet til argentinsk tango og skabe muligheder for at dyrke den fælles interesse. 

  Læs mere...
 • Bliv frivillig

  Baila el Tango bygger på frivilligt arbejde. Vi har en ambition om at få flere aktive med i udviklingen og udbredelsen af den argentinske tango på Fyn. 

  Læs mere...

Practilonga i Rosenbæk Huset

rosenbaekhuset200px

Odense/Practica Rosenbæk Huset er stedet i Odense, hvor Baila el Tango tilbyder begynderundervisning eller temaundervisning, samt en la practica og milonga i perioden fra september til maj. Huset ligger centralt i Odense nær Brandts torv og Cafe Biografen.

Tirsdage kl. 20 - 22

 

 

Tid og sted

Kl. 18:30 - 20: Begynderundervisning (nye eller fortsættere): Lær Argentinsk Tango

eller
Kl. 19 - 20 temaundervisning for letøvede og øvede (se i kalenderen eller under Undervisning)
kl. 20 - 22 practilonga (milonga og practica)
Rosenbæk Huset, Rosenbæk Torv 30, 5000 Odense C kl. 19 - 22


Stedet har et godt gulv, hvor der er masser af plads til at øve trin og figurer eller blot til at danse og møde mennesker, som i en milonga.

OBS! I sommerferie perioden er tirsdagens practica udskiftet med udendørs milonga i Eventyrhaven.


Pris
20 kr. for medlemmer / 30 kr. for ikke medlemmer

Kontakt
Lis tlf 28 71 13 38 eller lis26a@hotmail.com

 

Share

Milonga La Luna

lalunamilonga200px01

Danmark/Anmeldelse Vores tangovenner i Kolding har igen afholdt deres tradit...


Læs mere...


Fyns Tango Festiv...

Facebook Forside FynsFestival 2018

Event/Odense Fyns Tango Festival 2018 løber af stablen om ca. 9 måneder. Vi ...


Læs mere...


Undervisning på H...

dias1 2

Kerteminde/Odense/undervisning Hardel Academy tilbyder dig en god oplevelse,...


Læs mere...