• Undervisning

  Baila el tango afholder jævnligt undervisning eller har undervisningstilbud fra folk der brænder for at udbrede tangoen. Undervisningen tager hensyn til det niveau du er på, om du aldrig har danse før, er let øvede eller øvede. Undervisning i tango er typisk forløb over flere gange modsat workshops der vare 1-1½ time og har et særligt tema.

  Læs mere...
 • Milongas

  En Milonga er et sted hvor folk kommer og danser tango. På Fyn kan det være Baila el Tango der afholder en milonga eller personer der i samarbejde med Baila el tango står for tango arrangementet. Baila el tango's intention er, at der skal være milongas med jævne mellemrum, så hold øje med denne side og vores kalender.

  Læs mere...
 • Bliv medlem

  “Baila el Tango” betyder “at danse tango” på spansk, og er samtidig navnet på tango foreningen på Fyn.

  Foreningen Baila el Tango startede som en udløber af de første kurser i argentinsk tango i Odense i december 1997. Foreningens formål er at udbrede kendskabet til argentinsk tango og skabe muligheder for at dyrke den fælles interesse. 

  Læs mere...
 • Practicas

  En practica er et sted hvor man øver. Det er typisk en sal hvor der spilles tango musik og hvor alle kan komme og danse. Nogle danser bare og byder hinanden op, mens andre øver trin, teknik og figurer. Du behøves ikke at have en dansepartner med når der afholdes practica, men hvis du/i arbejder med bestemte ting, kan det være en fordel.

  Læs mere...

Practica Spejlsal

spejlsalen200px

Sydfyn/Practica Der er practica i Spejlsalen i Svendborg, Bagergade 67D,  5700  Svendborg,

hver søndag fra 17:00-19:00.

Practica er stedet hvor alle er velkommen til en dans , selv om du er helt på begynderniveau eller har danset i halve og hel år, så er det stedet hvor man mødes og hygger sig med Argentinsk tango.

 

Kontakt

Jørgen

2761 0773 eller tangojorgen@icloud.com

Share

Frøken Annas Tang...

Bailaeltangocover2

Sydfyn/Milonga There's a new lady in town! Frøken Anna er komme til Svendbor...


Læs mere...


Morbror Tages Tan...

thumb Morbrortage

Sydfyn/Milonga Så er der ved at være gang i Morbror Tage. Han har travlt med...


Læs mere...


"Tango skal oplev...

teachingworkshop200px

Odense/Historier I lang tid i Buenos Aires har det været sådan, at nogle læ...


Læs mere...