• Undervisning

  Baila el tango afholder jævnligt undervisning eller har undervisningstilbud fra folk der brænder for at udbrede tangoen. Undervisningen tager hensyn til det niveau du er på, om du aldrig har danse før, er let øvede eller øvede. Undervisning i tango er typisk forløb over flere gange modsat workshops der vare 1-1½ time og har et særligt tema.

  Læs mere...
 • Milongas

  En Milonga er et sted hvor folk kommer og danser tango. På Fyn kan det være Baila el Tango der afholder en milonga eller personer der i samarbejde med Baila el tango står for tango arrangementet. Baila el tango's intention er, at der skal være milongas med jævne mellemrum, så hold øje med denne side og vores kalender.

  Læs mere...
 • Bliv medlem

  “Baila el Tango” betyder “at danse tango” på spansk, og er samtidig navnet på tango foreningen på Fyn.

  Foreningen Baila el Tango startede som en udløber af de første kurser i argentinsk tango i Odense i december 1997. Foreningens formål er at udbrede kendskabet til argentinsk tango og skabe muligheder for at dyrke den fælles interesse. 

  Læs mere...
 • Practicas

  En practica er et sted hvor man øver. Det er typisk en sal hvor der spilles tango musik og hvor alle kan komme og danse. Nogle danser bare og byder hinanden op, mens andre øver trin, teknik og figurer. Du behøves ikke at have en dansepartner med når der afholdes practica, men hvis du/i arbejder med bestemte ting, kan det være en fordel.

  Læs mere...

Tango i Fåborg

Et nyt tangomiljø er under opsejling

magasingaarden

Under forberedelserne til en Morbror Tage Road Tour, hvor Morbror Tages Tangosalon tager ud og sætter fokus på mindre tangomiljøer, dukkede muligheden for undervisning i Faaborg op. Det er Trine og Morten, der står bag undervisningen.

 

”Som altid sker det, når vi møder andre mennesker og kommer til at dele vores passion for den argentinske tango” siger Morten og fortsætter, "John Traczyk fra Svendborg synger i kor sammen med Linda Stærke, der har Magasingaarden i Faaborg.  Og Linda ville gerne noget dans på stedet."

 

Så nu er der planlagt et begynderhold med efterfølgende practica. Et hold der på rekordtid er fuldtegnet med 15 par. Og datoer til næste hold er allerede planlagt.

 

Så skulle du have lyst til at opleve den hyggelige Magasingaard og evt spise lidt mad inden dansen, så hold øje med kalenderen her på bailaeltango.dk. For tilmelding til begynderhold 2 der starter 3/3, kontakt Trine Bjørnild på 2464 4257.

 

Som bonus, så afholder Morbror Tage en af sine tangosaloner d. 28/2 i Magasingaarden. Og i øvrigt også på Husmandsstedet i Sdr. Nærå ved Årslev d. 16/4.

 

Så kom og dans og få nye venner i Faaborg. Alle er velkomne til practicaerne og til Morbror Tages Road Tour.

Share

Argentinsk tango ...

Pedro Figan

Vestfyn/Undervisning Middelfarts tangoforening tilbyder undevisning i Argent...


Læs mere...


Havnekulturfestiv...

IMG 0922-001

Odense/Anmeldelser Argentinsk tango blandt kajakpolo, poetry slam og fynske ...


Læs mere...


En tango med Lene...

 

lene-damholt-og-copes-200px

Odense/Historier Vi befinder os i Rosenbækhuset i Odense, oppe på første s...


Læs mere...