Glædelig jul og godt nytår fra bestyrelsen

 

Stor Tak
Alle jer, som har holdt tango-livet i gang, trods corona-restriktioner, skal have en stor tak!
En endnu større tak skal gives til de afgående medlemmer af bestyrelsen, som har arbejdet i mange år for at skabe det tangomiljø og det rige foreningsliv, vi har i dag.

Generalforsamling
Grundet restriktionerne var generalforsamlingen forsinket og fandt sted den 15.9.2020 med 24 fremmødte. Valg af bestyrelsen var et af punkterne på dagsordenen. Henning, Lis og John havde valgt at give plads til nye kræfter og ønskede ikke at genopstille.
På generalforsamlingen blev der derfor valgt nye medlemmer:

 

  • Bestyrelsesmedlemmer: Susanne Aage, Moustapha Kassem, Lisbeth Nielsen og Marketa Pedersen,
  • Suppleanter: Hanne Jørgensen og Ove Hermansen. og
  • Revisorer: Marco Chiarandini og Ib Westersoe (revisor suppleant).

 

Derudover blev der vedtaget, at medlemskontingentet for 2021 biholdt på 200 kr. årligt.

 

Konstituering
På konstitueringsmødet i bestyrelsen blev Susanne Aage valgt som ny formand, og Charlotte L. Pedersen valgte at fortsætte som kasserer. Desværre havde Susanne i midten af november, af personlige grunde, ikke kunnet fortsætte som formand, og Dariusz Eichler blev valgt til formandsposten i stedet for.

 

Aktiviteter på trods
Smittefaren med ny coronavirus har spændt ben for aktiviteter og fællesskaber. Trods denne nye virkelighed havde vi en del dejlige sommeraftener med tangodans, og der blev holdt liv i tirsdagens practicaer med opdelte hold og dermed masser af luft på dansegulvet. Practica på Musik 69, som traditionelt afholdes om søndagen, var også en mulighed, dog var interessen ikke overvældende.  Der har været afholdt en milonga La Fionia under skærpede forhold.


Bente og Henning havde fortsat holdt liv i tangoundervisning for begyndere, og vi har også haft stor fornøjelse af at kunne tilbyde workshops og seminarer på øvet niveau med en erfaren tangounderviser fra Argentina.
I samarbejde med Tango Sydfyn har vi fejret Tangoens dag på skærmen, med hjemmedans hver for sig. 4 DJ´s deltog, hvilket var en ny og spændende måde at berige arrangementet på.

 

Nye tider
Bestyrelsen har længe ønsket at simplificere arbejdsgange i forbindelse med håndtering af medlems oplysninger: tilmeldinger og betalinger fra medlemmer, regnskab m.m. Derfor kan vi med glæde melde ud, at foreningen snarest får en ny hjemmeside med mange funktionaliteter, idet vi har indgået aftale med Klubmodul.

 

Igennem den nye hjemmeside vil det fremover være muligt at udføre online tilmelding, samt betaling i forbindelse med arrangementer, kurser og workshops. Fremover vil medlemskontingent også blive betalt over klubmodul.
Derfor beder vi jer vente med at betale kontingent for 2021, til I har adgang til klubmodul.

 

Klubmodulet giver et overskueligt overblik over events og kalender, nyheder, link til Facebook samt  medlemsforum f.eks. med muligheden for at søge dansepartner.
Klubmodul har ligeledes en app-løsning, både for Android og Iphone, hvor man kan holde øje med tilmeldte arrangementer og undervisning.

“Nye tider” i bankverdenen betyder, at vi igennem længere tid har haft svært ved at komme af med kontanter, særligt mønter, som vores bank ikke længere tager imod. Derfor må vi fra det nye år desværre afskaffe kontantbetaling til vores arrangementer, dog kan man stadig betale med Mobilepay. Dette gælder dog ikke for arrangementer mm., der kræver tilmelding. Dette vil fremover foregå via hjemmesiden. 
Vi håber, I vil tage godt imod både den nye hjemmeside samt tilmeldings- og betalingsløsning via klubmodul. Pt. er vi ved at lave de sidste opsætninger, inden den kan “gå i luften”.
Hold øje med jeres mailboks om lanceringen. Indtil da, hold jer opdateret via den gamle hjemmeside og Facebook.

 

Aflysning
Traditionel Nytårsfest i januar må desværre aflyses grundet corona.

Vi må holde vores tango-hjerter varme i disse tider og håbe på, at restriktionerne lempes efter det nye år igen! Hvor vi kan glæde os til gensyn på dansegulvet!
 
 Med ønsker om glædelig Jul og et godt Nytår,
 
Bestyrelsen

Share