Opslagstavle

Her er foreningens opslagstavle, hvor vi sætter forskellige opslag op, der handler om foreningens aktiviteter. Foreningen er afhængig af medlemmer der yder en koordineret indsats, så tjek "opslagstavlen" med jævne mellemrum 

Medlemsmøde 2

bailaeltangotemadag20115 2

Baila el Tango inviterer igen til et hyggeligt medlemsmøde, hvor du skal udvælge de tiltag du synes er vigtige for udvikling af tangomiljøet i Odense/Fyn. Du har her mulihed for aktivt at deltage i gennemførelsen af de prioriterede tiltag. Foreningen er vært med brød, ost og vin/juice mv.

Tirsdag den 8. oktober kl. 18:30 - 20 i Rosenbæk Huset. Herefter er der mulighed for at danse ved practilongaen.

Baila el Tango Visionsarbejde i 2018

Baila el tango - Visionsarbejde 2018 1

Baila el Tango inviterer dig hermed til at bidrage til foreningens visionsarbejde. Christel og Dariusz fremlagde arbejdet på foreningens Årsmøde 2019. Den nye bestyrelse vil arbejde videre med oplægget i konkrete tiltag. Du kan kontakte foreningen, hvis du har nogle gode ideer. De vil så indgå i bestyrelsens prioriteringer. Hvis du vil være frivillig med at gennemføre nogle af tiltagene, så meld dig!

Kontakt: Henning Leth på 40953877 og bailaeltango@gmail.com Se oplæg HER

Frivillig arbejde i foreningen

Facebook Forside BailaElTango 2

Frivilligt arbejde
Baila el Tango bygger på frivilligt arbejde. Vi har en ambition om at få flere aktive med i udviklingen og udbredelsen af den argentinske tango på Fyn. Dels med andre foreninger og aktører, som allerede arbejder, men også med dig som tangodanser, som sætter pris på, at vi her på Fyn har et godt tango-miljø også fremover. Frivilligt arbejde kan ske på mange niveauer og i vidt forskellig omfang, som netop passer til dig.

 

Læs mere...

Bailá el Tango Event-gruppen

IMG 2434 2

Baila el Tango har en event-gruppe til opvisninger, som en del af foreningens PR strategi, fx til kulturnat og andre events. Formålet med at danne gruppen er at fremtræde mere professionelt og være bedre til at komme ud over scenekanten. 

Læs mere...