Opslagstavle

Her er foreningens opslagstavle, hvor vi sætter forskellige opslag op, der handler om foreningens aktiviteter. Foreningen er afhængig af medlemmer der yder en koordineret indsats, så tjek "opslagstavlen" med jævne mellemrum 

Glædelig jul og godt nytår fra bestyrelsen

20200618 201906 2

Så er året 2020 næsten omme, og vi kan snart glæde os til et nyt år 2021. Året 2020 var ikke nemt at komme igennem. 

Vi må holde vores tango-hjerter varme i disse tider og håbe på, at restriktionerne lempes efter det nye år igen! Hvor vi kan glæde os til gensyn på dansegulvet!

Du ønskes en glædelig Jul og et godt Nytår.

Bestyrelsen

Læs mere...

Frivillig arbejde i foreningen

Facebook Forside BailaElTango 2

Frivilligt arbejde
Baila el Tango bygger på frivilligt arbejde. Vi har en ambition om at få flere aktive med i udviklingen og udbredelsen af den argentinske tango på Fyn. Dels med andre foreninger og aktører, som allerede arbejder, men også med dig som tangodanser, som sætter pris på, at vi her på Fyn har et godt tango-miljø også fremover. Frivilligt arbejde kan ske på mange niveauer og i vidt forskellig omfang, som netop passer til dig.

 

Læs mere...

Bailá el Tango Event-gruppen

IMG 2434 2

Baila el Tango har en event-gruppe til opvisninger, som en del af foreningens PR strategi, fx til kulturnat og andre events. Formålet med at danne gruppen er at fremtræde mere professionelt og være bedre til at komme ud over scenekanten. 

Læs mere...