Opslagstavle

Her er foreningens opslagstavle, hvor vi sætter forskellige opslag op, der handler om foreningens aktiviteter. Foreningen er afhængig af medlemmer der yder en koordineret indsats, så tjek "opslagstavlen" med jævne mellemrum 

Baila el Tango Årsmøde 2020

bailaeltangotemadag20115

Baila el Tango Indkaldelse til Årsmødet 2020 for Bailá el Tango - Argentinsk Tango på Fyn. Stil op som kandidat og få direkte indflydelse i udviklingen af foreningen. Eller få indflydelse på, hvem der bliver valgt ind i bestyrelsen til generalforsamlingen. 

Tirsdag den 15. september 2020 kl. 18:30 - 20  Rosenbæk Huset, Rosenbæk Torv 30, 5000 Odense C 

Læs mere...

Frivillig arbejde i foreningen

Facebook Forside BailaElTango 2

Frivilligt arbejde
Baila el Tango bygger på frivilligt arbejde. Vi har en ambition om at få flere aktive med i udviklingen og udbredelsen af den argentinske tango på Fyn. Dels med andre foreninger og aktører, som allerede arbejder, men også med dig som tangodanser, som sætter pris på, at vi her på Fyn har et godt tango-miljø også fremover. Frivilligt arbejde kan ske på mange niveauer og i vidt forskellig omfang, som netop passer til dig.

 

Læs mere...

Bailá el Tango Event-gruppen

IMG 2434 2

Baila el Tango har en event-gruppe til opvisninger, som en del af foreningens PR strategi, fx til kulturnat og andre events. Formålet med at danne gruppen er at fremtræde mere professionelt og være bedre til at komme ud over scenekanten. 

Læs mere...