Opslagstavle

Her er foreningens opslagstavle, hvor vi sætter forskellige opslag op, der handler om foreningens aktiviteter. Foreningen er afhængig af medlemmer der yder en koordineret indsats, så tjek "opslagstavlen" med jævne mellemrum 

Tangodansere søges til Dansens Dag 2018

Dansens Dag 2018 2

Baila el Tango Har du lyst til at være en del af Dansens Dag, hvor du sammen med Baila el Tango er med til at markere den argentinske tango? Vi skal både være i Nyborg og Odense. Du kan være med enten begge steder eller et af stederne. Vil du være med så vil vi bede dig om at sende en mail til Henning Leth via bailaeltango@gmail.com og mød frem den 22/4 - se læs mere.

Søndag 29/4 kl. 11:30 - 11:50 på Nyborg Torv og kl. 14:20 - 14:40 på Amfiscenen i Odense. 

Læs mere...

Frivillig arbejde i foreningen

Facebook Forside BailaElTango

Frivilligt arbejde
Baila el Tango bygger på frivilligt arbejde. Vi har en ambition om at få flere aktive med i udviklingen og udbredelsen af den argentinske tango på Fyn. Dels med andre foreninger og aktører, som allerede arbejder, men også med dig som tangodanser, som sætter pris på, at vi her på Fyn har et godt tango-miljø også fremover. Frivilligt arbejde kan ske på mange niveauer og i vidt forskellig omfang, som netop passer til dig.

 

Læs mere...

Bailá el Tango Event-gruppen

thumb IMG 2434 Small

Foreningen har en event-gruppe til opvisninger, som en del af foreningens PR strategi, fx til kulturnat og andre events. Formålet med at danne gruppen er at fremtræde mere professionelt og være bedre til at komme ud over scenekanten. 

Læs mere...