Argentinsk Tango

 

Den argentinske tango skiller sig ud fra andre danse ved ikke at være skematisk fastlagt – den bygger på krops kommunikation. Alle trin er tilladte, og fantasien har frit løb. Rollerne er fastlagt fra starten. Manden fører og kvinden følger. Parret  skaber dansen sammen, inspireret af hinanden, deres indbyrdes kemi og musikken. Øjeblikket afgør oplevelsen af dette møde mellem mand og kvinde.

For uddybende beskrivelser se følgende artikler:

- Tango - en livgivende dans v/Hanne Pallesen

 

Foreningen Tango på Fyn startede som en udløber af de første kurser i argentinsk tango i Odense i december 1997. Foreningens formål er at udbrede kendskabet til argentinsk tango og skabe muligheder for at dyrke den fælles interesse.

 

Tango på Fyn arrangerer workshops og koncerter og afholder en ugentlig La Practica, både i Odense og i Svendborg.

 

Kulturen omkring den argentinske tango giver alle mulighed for at danse. Alle kan møde op til foreningens arrangementer og få introduktion til dansen med eller uden en dansepartner. Kik i vores kalender på siden og mød op og lær grundtrinene af en af foreningens medlemmer.

 

Vel mødt i foreningen Baila el Tango - Tango på Fyn. Vi er en forening, der danser den Argentinske tango, og vil gerne byde dig op.

 

Klippet nedenunder er fra en film der hedder "Assassination Tango" og som viser en flot argentinsk tango. Men tangoen kan have mange udtryk. Mød op og se selv...

 

 

 

 

 

Share