Små historier fra den store verden

Små historier er historier om tango hvor forskellige fortæller om deres oplevelser med tangoen. Det kan også være tangoen der selv fortæller os historier. Historierne kan være fra udlandet, dække hele Fyn eller blot noget vi er optaget af lokalt. Det er særligt her tangoen viser sin sociale side. 

10 gange til Buenos Aires

HorstBrev4200px

Verden/Små historier "...det at være her i Buenos Aires er ikke et ophold blandt fremmede, byen præsenterer én konstant for mennesker, som man tidligere har haft kontakt og gode oplevelser med."  Horst er igen i Buenos Aires - for 10. gang! Læs mere om hans oplevelser her...

 

Læs mere...

Forår i Buenos Aires

rejsebrev1intro200px'

Verden/Historier Her er et rejsebrev fra Horst Andreasen der pt er i Buenos Aires. Det emmer af stemning og om dejlige oplevelser på dansegulvet og i byen. Her er et citat fra brevet: 

 

"Buenos Aires er for mig TANGO, - men byen byder på meget andet end tango. En metropol, der byder på det ypperste af al verdens kunstarter, madoplevelser, arkitektur, sport og seværdigheder fra historiens vingesus..."

Læs mere...

El Arranque

 rejsebrev2horst200px

Verden/Historier Denne gang har Horst skrevet om Milonga El Arranque. Han skriver blandt andet:

 

Det var på El Arranque, at jeg havde min tangodebut i Buenos Aires for tre år siden, da jeg - godt træt af flyveturen - på ankomstdagen uden at have sovet i en seng i 36 timer, dansede min første tango i denne længslen by. Det var her jeg følte mig velkommen fra første sekund.

Læs mere...

Min første rejse til Buenos Aires

 horstogmarita200px

Verden/Historier"Hun slængte sig om min hals og sagde: ”Horst - du kan ligeså godt lære det med det samme, for i Buenos Aires er du nødt til at danse i tæt abrazo."

 

Så er Horst igen i Buenos Aires, og lige inden ham og Dirk flyver til Patagonien en uges tid, har han haft tid til at skrive om hans første tur til tangoens hovedstad i Argentina. En artikel med mange gode informationer for dem der gerne vil derover for første gang.

Læs mere...

Tango og gode bøffer

 

tb200px

Verden/Historier  Enhver sport har sit mekka og for den argentinske tango er mekka’et Buenos Aires i Argentina. Tag med når Trine Bjørnild her fortæller om hendes to tangoture til Buenos Aires i 2008 og 2009. 

Læs mere...